svenska

Heeeeej

Sitter på svenskan nu, och det är fruktansvärt tråkigt! Vaknade med ett ryck runt åtta och upptäckte att jag hade somnat i soffan, IGEN! Inte bra. Tackochlov kom jag sekunden senare på att jag inte började förrens 10, så jag traskade in till mitt rum och somnade gott... Vaknade återigen en timma senare av ett sms, och man kan ju säga att morgonen kändes aningen bättre :) massa puss på dig med J!

Nu sitter jag somsagt här och håller på att skriva en rapport om praktiken, och det går ju sådär... Jag kan ju inte precis påstå att jag känner mig speciellt sugen på att börja plugga, även om jag har haft ett långt sommarlov precis. SKOLTRÖTT!!!!

Helgen står ännu oklar. Malmö har ju varit planerat ett bra tag, men pappa blå kommer hem på fredag & jag tror inte att han är speciellt pepp på att se sin dotter i malmö och reclaim:a + demo med 30 000 andra socialister... speciellt inte när han inte har varit hemma på 4 månader... well well, jag får se hur det går med det!  Kakan på det är ju också att jag antagligen har dragit på mig en urinvägsinfektion IGEN, men jag får väl skylla mig själv på den punkten hehe...
Men nu får jag återgå till word och allt det andra jonket, buuuuuuuhu.....

(Jag vet att det är skitdumt, att det inte funkar, att jag bara kommer vara tillbaka på ruta ett igen osv osv osv osv, men jag tror också att det komma nått gott ur det här också...)

/ c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0