2050ok. bloggen har väl inte varit prioritet nr.1 på den senaste tiden.
allting handlar om motivation. jag är en sådan människa som är i ett sånt sjukt illamående stort behov av motivation och uppmuntran. Jag kan tappa suget direkt och bara gräva ner mig i min egna självömkan och tycka allting bara är skit skit skit skit och en stor jävla påfrestning. vilket det egentligen är. och vilket det egentligen INTE är. jag gräver ner min i en ångest som slår undan benen på mig och får mig nästan vända mig ut och in, oroskänslorna skriker hela tiden på min uppmärksamhet men jag vågar inte känna efter. för vad har jag att vara orolig och ha ångest över? ingenting. så varför håller jag på som jag gör?

14.53dom sitter och frågar mig hur jag mår och om jag verkligen tycker själv att det är normalt att må så. Hur i helvete vet jag det då? Jag känner ju bara själv det jag känner.
jag säger och pratar men dom vill inte förstå. Eller så kanske det är jag som inte gör det. förstår.
men det är svårt att ändra ett mönster som jag har levt efter nu i snart tio år. och det har ju blivit bättre
på egen hand
det är tankarna lilla gumman
tankarna

hur i helvete ska det här gå????

09.46


jag drog en lögn på facebook där jag skrev att jag var hemma nu.
Men det är jag inte. jag sitter fortfarande i jonas soffa söder om söder i skarpnäck i stockholm. Fast jag åker hem idag. Samma tid som jag åkte upp för en vecka sedan. och det är sämst.
En del, en stor del av mig, vill vara kvar. Sätta in hela det här i en vardag. Göra det till en vanlig grej, att somna i samma säng och vakna i samma säng. Att planera kvällar och dagar. Att ha varandra. Hela tiden.
Men en annan del vill hem. Ha lite, lite, lite me-time och komma och gå lite som man vill. Men det jobbiga är att så fort jag verkligen kommer hem och gör det där, kommandet och gåandet, så kommer jag längta tillbaka.
Hela veckan har jag varit lugn. Lugn och stillsam och ångesten har inte alls gjort sig påmind. Nu sitter jag här och bara väntar på att den ska slå undan benen på mig och etsa sig fast innanför bröstkorgen som den brukar göra. Det känns inte ok.fast det är bara att slå tillbaks. med full styrka. För den har inget att göra här. Ångesten

15.36hej

sitter på turismen nu. Vi har laddat upp med hembakade scones och rulltårta. plus kaffe och te. Det är helt ok att vara turismelev på torsdagar, och det är faktiskt ganska mysigt. Regnet öser ju ner utanför och hittintills har dagen varit ok. Sista natten hemma i min egna säng för imorgon kl. 13.45 så sitter jag på bussen till Jonas! I LOVE YOU
helt ok safe

jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig så mycket så att mitt hjärta exploderar

RSS 2.0