drömmar och diverse annat..


summering av gårdagen lyder såhär:

vaknade upp, helt slut i kroppen, hos anton ganska tidigt på morgonen. efter mycket tv, tv igen, pizza och lite mera tv stack jag in till stan och fikade med emma och jonas. (därav det felskickade sms:et "anonym") där satt vi och jäste i dryga två timmar, sen mötte vi upp tilda, jill, adrian och fredrik L och sen traskade jag och emma hem till mig.

sen har ju natten varit en pärs i sig, drömde att min pappa fick cancer och dog, jag hade en affär med min rektor, jag rökte b med en kille som var fastbunden i en stol och diverse annat. jag trodde att hälften var sant när jag vaknade. fresh

nu ska vi in och fika!

/c (detkännstypsomomdetärendelsomsaknas)

almost famous


nu blir det almost famous för hela slanten va.

och sen så kan man ju undra vad som hände med de där två biobiljetterna. väntar fortfarande liksom. menmen, feel free to do it!

/c

nära skjuter ingen hare...


men blöö. har gett det en närmare fundering och kommit på... who am i kidding?! det är just det här med att på kvällen när det blir mörkt och kallt, och man fryser. då skulle det vara SÅHÄR fint och mysigt och bra att vara med någon, eller ah. just det där med någon. någon är ju inte bara någon. det är det som är lite av problemet va...
du vet, jag är på. tror jag. eller just nu iallafall. antagligen hela kvällen. typ

/ c

sure baby


asså. nja. man ska inte ljuga för sig själv.
men det här går väl bra?? det funkar väl?? jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

weiho


oh herre min skapare säger jag bara. vilken kväll.

anton

anton


hos anton nu. high on the clouds

glöm alla problem

-

det finns två tragedier i livet. Att inte få det man verkligen, verkligen, verkligen vill ha & kämpar för.  den andra är att det.

high on you and on drugs, the very best combination of addictions. high on you and all drunk, this is where i make my big mistakes

time to pretend?


åh. hur "dissar" man någon på ett snällt sätt? jag vill ju inte vara dum! men du är ju min vän och det är ju så det ska vara? fanfanfanfanfanfanfanfan. om jag ska vara rättvis mot mig själv så får jag nog sluta dricka. det var dumt gjort mot dig. och mot mig.

jag är så himla himla himla trög

104 it is


åhå! jag vill bara nämna att rekordet på besökare står nu uppe i hela 104! shit, det trodde jag inte om folk! att man är så intressant. ja herregud alltså

22.50

måndagskväll, 22.50.

det blev somsagt långfika men inget plugg. jag är sämst. sen nu på kvällen blev det linus en sväng. som jag saknat honom! men nu är jag hemma. och jag lovar, ikväll blir det inget filosoferande (hoppas jag) det är bara drygt. jag är dryg! ohja. om jag kan. om jag vill.

/ c

måndag

ny dag, nya tankar & nya problem.
måste nog lägga allt bakom mig, och det kommer jag att göra om det inte är så att någon inte vill. då vet jag inte alltså.
eller någon är ju till en underdrift. jag tror någon vet vem någon är.

nu ska jag, till allas stora förvånig i presume, sätta mig ner och plugga lite psykologi. efter det hoppa in i duschen och ta mig vidare in till staden där alla fina väntar. det blir långfika, en runda på stan och skitsnack. gotta love it!

/ c

-


jag har så många tankar i huvudet just nu. det känns som om mina fingrar egentligen borde flyga över tangentbordet och jag ska sätta ord på allting... men där tar det stopp. det är så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill att andra ska veta men när jag väl ska förklara vad det är jag vill få fram kommer det vare sig ett ord, eller ett ljud, ifrån mig. Allting låter så bra när man är ensam. man har alltid de bästa svaren och man vet alltid vad man ska säga. men när det väl kommer till kritan står man stum som om tungan har klistrats fast i gommen. helt mållös.
vet ni hur det känns när alla känslor tar över och man känner att all kraft försvinner från armarna? när man har ont i varenda muskel? när man känner sig anfådd som om man har sprungit tusen mil fastän man inte har rört sig en millimeter, men det känns precis som om lungorna ska sprängas av överbelastning? vet ni det? det känns inte bra.

det har varit en sån konstig höst. en konstig sommar och en konstig vår. jag är inte densamma. jag vill inte vara såhär längre, varför har det blivit så? jag vill kunna skaka av mig alla jobbiga saker som har hänt, alla nedtryckningar, alla hårda ord och hitta tillbaka. men det är nog försent nu.

fckkkkkk

det blir mycket bloggande idag. hm. allting går som i en berg-och-dalbana och ena sekunden är jag arg, ena besviken och andra orolig för att allt är pajjat. men egentligen... allt? vad är det jag har att förlora? trygghet kanske? nja, jag vet inte. allt är så himla konstigt. varför känns allt så jobbigt när jag egentligen inte vet VAD jag vill? och HUR jag vill ha det? det kommer ju ingenstans, men hur vill jag att det ska vara då?

ibland önskar jag att jag aldrig träffade dig. att jag kanske hade tagit halv två bussen istället för halv tre den kvällen. eller suttit i norre kattspark istället för picasso. att jag hade surfat på lunarstorm (heheheheh) istället för bilddagboken. alla dessa OM. OM jag hade gjort si, OM jag hade gjort så. men OM finns inte.
jag fattar heller inte varför jag tycker det här så jobbigt. det är väl bäst såhär? Och sen så stör jag mig på, något så frukansvärt, att det verkar som om jag tar det här på så himla, himla, himla mycket mer på allvar än vad du gör. jag vill ju kunna skit i det, tycka att det är sak samma och bara ta saker för vad de är. men det kan jag inte. fan, hur patetisk kan en människa bli? jätte, tydligen.
jag gör så dumma saker, jag följer med någon hem bara för att jag vill känna att det är inte du som gör att jag vill, utan av mig själv. men jag vill ju att det ska vara du, jag vill ju att det är dig jag åker och träffar, inte någon annan. eller så är det kanske bara så att jag känner såhär bara för att jag inte får nått gensvar. att det är skit sak samma för dig. för det är det ju. men hur jag än gör, vad jag än säger så blir det ju fel? det är ju jag som känner mig dum i slutändan.

höstlov


åh herregud! sara lilla, man kan inte vara otrogen mot någon man inte är tillsammans med. och det hade nog varit jag som hade fått skit för att vara det först i sånna fall, well well.

klockan är kvart i åtta och ingen söndagsångest! surprise! konstigt.
det är kanske för att jag har fått hångla mer i helgen än vanligt. det är trevligt.
nu är det ny vecka och LOV och en fika med alvin har jag blivit lovad. det ska bli sjuuuukt nice.

/ c

-


hm. nej du "anonym" (jo sure jätteanonym.......) jag kan bara påpeka att jag aldrig skulle ställa några somhelst krav på dig, såvidare du inte lovar saker, som du gjorde. du gör vad du vill, jag gör vad jag vill och that's it. men man kan visa respekt och inte låta den ena stå där och bli fördummad somfan och bli som ett jävla frågetecken. jag behöver faktiskt inte mer skit i mitt liv. så thank you och om du nu inte vill att jag ska snacka med dig mer, okej! det ska jag inte göra.

idiotidiotidiotidiot


idag är det söndag, och min beryktade söndagsångest borde kicka igång närsomhels.Nu har ännu en helg i våra liv passerat och aldrig kommer åter. Det känns ganska deppigt att säga så men inom loppet av ett par fjuttiga jular och födelsedagar, kommer alla vi tillslut bli gamla. men inte nu och inte än.

helgen har varit helt okej, faktiskt. lördagskvällen började hemma hos jens med catta, annika och flem. och med vin, öl och shots givetvis! efter lite häng där drog vi vidare in till staden och till sandwich, aka mackan, satt och söp i en halvtimme för att sedan gå in till stan och svina runt alldeles för mycket. och efter x antal kamikaze-kannor och öl på asian var jag kalaas. kvällen slutade efter lite rännande runt om i stan och slutade efter ett par timmars dans på valentine. Och det är där folk aldrig slutar förvåna en hur svinigt man kan bete sig... jag hade blivit lovad taxi hem med sällskap. tror ni att det blev så? nix. jag fick gå hem själv i ösregn runt halv fem på morgonen, tack för det din jävla idiot. det värsta är att jag inte blir speciellt förvånad och inte tycker det är så farligt, liknande saker hänt tvåtusen gånger minst. och det är galet att jag inte begriper mitt egna bästa. men nu sitter jag här och är snorförkyld...

/ c

tänka först, göra sen!


jag är väldigt förvånad över hur bra omdöme och förnuft försvinner så fort jag har lite i mig. jag ringer pinsamma samtal, skickar dumma sms och framförallt, jag tänker inte alls.
igår var en sån kväll. men jag hade jättekul! jag var utklädd till katt, och kom till min stora förvåning fram till att jag såg ut som en svart playboy-kanin. och det var inte riktigt min mening. och efter mycket dans och MYCKET dricka landade jag hemma hos e (och är väl där omdömet och förnuftet försvinner...)....
vi vaknade tidigt och jag tog bussen vid kvart över tio, kom hem och har i princip sovit sen dess.
ikväll vet jag inte riktigt vad jag är peppad på, dricka lite öl igen eller varför inte, för en gångsskull, ta en lugn hemmakväll med film? Vi har ju trotts allt lov.... men, om jag känner mig själv väl (vaaarföööör gör jag inte det på fyllan???) så kommer jag få spatt runt elva tiden och det blir att vi är ute och svirar iallafall.

ha en trevlig kväll
/c

t o r s d a g

stress stress stress stress.....

varit uppe och flängt hela dagen och ändå inte hunnit med nått av det jag hade tänkt att göra. bra där carro!
imorn ska jag iallafall införskaffa öl, strumpebyxor, tröja, kattöron, svans och fluga! för imorgon är det sjukt mycket party och jag kan i min hela fulla ärlighet att jag ska vara kalaskalaskalasbakis när jag vaknar upp (på "okänd" destination....?) morgonen efter. det ska bli jättekul verkligen.

nu ska jag springa ner och fixa mig lite och bar det iväg igen!

/c

STOLPSKOTT

okejokejokej
är jag inte kul längre? intressant? spännande? snygg? bra? förbjuden? utan blivit tråkig? alldaglig? ful? tjock? gnällig? för missnöjd? ställer för höga krav kanske?
du kan ju vara snäll och höra av dig när du hittar någon som kan mäta sig med dina krav och sen se hur jävla bra det går

-


fan, inte ska man få en lugn stund nånstans! SLUTA SKRIKA PÅ VARANDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag blir gaaalen!

vad är det jag pysslar med??

carpe diem

hallå.

jag hade nog den mysigaste morgonen på länge. halvvaknade av att jag låg och kramades med J, det var varmt och skönt och hade sovmorgon. idag regnar det inte heller, är inte så farligt kallt och jag har hunnit dricka kaffe. Nu efter denna lektionen (svenska) har vi idrott och jag ska vara med på idrotten på första gången på hela läsåret! Skitbra. Älskar gympa, älskar skolan!!

Det känns fortfarande som jag går runt med bomull isolerat runt hjärnan, att jag snart kommer vakna upp och allt är som vanligt igen. Usch, det låter så klyschigt! Och jag vet naturligtvis att det inte kommer hända, att det här är NU och tiden kommer inte spolas tillbaka hur mycket jag än vill.
Åh! Jag var så lycklig innan, när jag väl tänker efter! Jag begriper verkligen inte att jag lipade åt små skitsaker som egentligen inte betydde något, när jag egentligen hade allt. Men man är aldrig nöjd, det spelar ingen roll hur mycket man har och hur lyckligt lottad man är, det är alltid något som är fel eller som saknas. det suger. men jag får väl lära mig att fånga dagen?

/c

balansgång


turism. gud vad jag hatar det här programmet! JAG PALLAR INTE. det är så jävla tråkigt. är sjukt nära att hoppa nu... men vad ska det bli av mig då? jobba på Mcdonald's resten av mitt liv? tror inte det.
får väl göra allt så bra som det kan bli. skitdåligt med andra ord.

åhå som jag gnäller. måste vara jättelamt att läsa min blogg, det är ju bara en massa tjat och gnäll och klagomål. fast ni behöver ju iofs inte läsa. men nu kan alltid kommentera o gnälla lite på mig (för omväxlingsskull) det är alltid lite kul med kommentarer, även fast de är negativa. så summan av kontentan (citerar Linus, som jag saknar) är att kommentera!

jag tror jag vill ha dig, men jag är inte säker. men först och främst vill jag att du ska vilja ha mig. jag tycker om dig, jag är glad för att du finns. men det skulle bara vara så himla jättefint om du ville finnas för mig och med mig. för jag finns för dig, men det vet du redan...

men, mitt huvudcitat lyder:
never take it seriously. if you never take it seriously you never get hurt. if you never get hurt, you always have fun.
det är ju så?


/c


psycho


åhååhåhåhåhåhååhåhåhå

har varit rastlös och sjukt irriterad hela kvällen! hormonerna bouncar rejält kan jag få tala om... och så är jag hungrig hela tiden. palla. eller inte hungrig, jättesugen. jag kommer bli jättefet och jätteäcklig :( emilia sa att min rumpa har blivit tjock, grab some ass liksom. fantastiskt! satans p-piller. jag får iallafall större bröst, förhoppningsvis. lyckades undvika viktuppgång MEN lite större behag det förra gången. men nu vetifan alltså. well well

nu ska jag gå och röka, lipa över dumma pojkar, käka lite pizzasallad tills jag spyr och kanske lipa lite till

grattis emilia på 17årsdagen btw!

/c

-

måndag.

sitter på engelskan nu och vi ska skriva om förebilder. suger jättemycket.

imorse var det mörkt när jag traskade till bussen vid halv sju-snåret. förra gången jag tog kvart i sju bussen till skolan från J så var det ljust, fint och vår. nu är det bara grått, kallt och blött. och det känns så fruktansvärt tradigt!

puss på j

/c

söndag


hej blogg.

SÖNDAG!

jag vaknade upp hemma denna söndagsmorgon/eftermiddag, vilket jag inte har gjort på minst tre månader nu. jag var dock inte ensam, utan bästa var med. du är så himla bra!

har varit och hälsat på mamma också, och hon mådde bra. fast det känns ju lagom kul med sjukhus. uh, det är ett sånt deprimerande ställe! men med gratis kaffe så det blev weiner melange big time. det är fint.

nu hade jag tänkt att gå ner och bada badkar med skum och grejer, kanske gråta en skvätt, lyssna på musik och bara ta det lugnt. och imorgon är det måndag och en hel skolvecka till. underbart!!!!!!!!!!!!!

/c

billigt vin och cigaretter

hallå

dagen har varit hyffsat okej, dock jävligt tråkigt med allt regn och mörker. höst är ingen kul grej alls. igår var det, likt i måndags, hylte som gällde och massa film och kramar. det är så himla skönt att komma bort härifrån och koppla tankarna till annat och skratta lite. det är samma med skolan, fast det blir ju ganska stor brist på deltagandet på lektionerna... men det ger sig!!

imorrn är det hårfärgning som gäller och det ska bli sjukt nice. ser ut som jag vet inte vad just nu, och snyggt är det inte! och sen vill jag ha helg och massa med billigt vin och cigaretter, så som håkan säger det.

friends with benefits?? eller är det nått annat? eller?

/ c

mindfucked

jaha.

hej. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. hur jag mår kanske? inte så bra. det känns kul att hela min tillvaro har och ska vändas ut och in och upp och ner utan att jag har ett skit att säga till om eller några som helst valmöjligheter. det känns ju sådär. livet är för kort för att gnälla, jag vet det, men allvarligt talat så skiter jag i det!! och sen kan jag ju bara be två specifica personer att ni kan FETGLÖMMA att jag tänker acceptera det här. fuck you

MEN sen har jag världens bästa vänner ever och en fin J som finns. ni är så jävla, jävla, jävla bra så det finns bara inte. tack för att ni finns och för att ni står ut med mitt tjat, gnäll och mina tårar. utan er skulle allt inte kunnat funka.

/c

inte okej


nu blir ingenting som det var förut. ingenting, inte ett jävla skit. saker har hänt, allt har varit jämmer och elände men jag har alltid haft en fast punkt i mitt liv som slutligen, just nu, har fallerat. ingenting kommer blir som förr, aldrig aldrig aldrig
och det suger, jävla jävla jävla helvete
jag är sjukt besviken. sjukt arg, sjukt ledsen och allting känns så fruktansvärt hopplöst och inte värt det... kalla mig löjlig men så här är det. tanken har slagit mig ett par gånger och jag tänkt att det skulle väl inte vara så farligt, att bo på två ställen och så, men nu när det väl ÄR så, då fan är det inte så jävla okej....

hjälp mig

xoxoxoxo

söndag. fuck it fuck it fuck it! hatar söndagar!

fast... helgen har varit helt okej med fint sällskap både igår och i fredes.
igår blev jag kanonfull och tillbringade halva kvällen i en trappuppgång i närheten av andersberg och i en lägenhet med två dudes från afrika som inte tyckte det verkade helt fel att  ligga med mig, frida och flem. blev nästan lite rädd, för den ena av dessa var ju inte blyga med var dom skulle sätta händerna... men vi flydde fältet och jag och fina J tog tjugo över tolv bussen.

you're my sweetest downfall

/ c

bir

hallå

fortfarande ganska bakfull efter gårdagens övningar. det stod oktoberfest på schemat och öl i okristliga mängder och så blev det! Blev dock inte sent för jag fick sällskap även denna helg och vi tog tjugo över tolv bussen till the deep forrest of hylte....

sen idag fick jag vänta i en timma och 40 mins på bussen utomhus. det var svinkallt!
och idag är det lördag och jag hoppas på spexspexspex!

puss
/ c

sehr gut

sitter hemma hos anton nu :) och det är sjukt nice

ikväll får ni ses mig spreche deutsch, SEHR GUT JAWOHL :) :)det går bra nu!

PUSS
/c

sweeeet

freitag

sitter här i pyjamas och klockan är runt kvart över elva. flyger upp innan och upptäcker att jag är sjukt försenad och börjar genast att springa runt till jag kommer på att jag inte har några lektioner idag. sjukt skönt och jag återgår till sängen och somnar om..
åh som jag älskar helg, och denna är jag ledig! WOHO

jag är också på extremt kram-humör nu, så kom hit och kramas! :)
nu ska jag gå och skaffa mig ett liv, eller ah, i den stilen iallafall.

puss!
/ c

rubrik

hej

dagen har förflutit... hysat bra. vad på utbildningsmässan och delade ut grejer till dumma åttor o nior. spö ska ni ha allihop! blev en sväng in till skolan sen efter, och det blev att man såg tellus på banan för sjunde gången... men ni är bäst.

planerna för helgen ser ljusa ut. jag ska dricka ofantligt mycket öl och bli kalasfull och svira (SVINA) runt alldeles för mycket för mitt egna bästa! hoppas vi ses.
nu ska jag återgå till bob dylan och diverse annat onödigt jonk.
pusspusspusspusspusspusspusspuss

/ c

mmm

fan också. jag gjorde fel igen

bringing it all back home


åh.

det har varit två personer idag som har sagt att jag är förändrad. en av dessa sa tillochmed att jag var "top notch" (roligt uttryck) att jag var något extra innan. men att det inte är så längre.
men jag orkar inte springa runt och låtsats liksom, men jag tycker inte om den jag har blivit. men jag vet inte heller hur jag ska göra för att bli mig själv igen. eller, jag vet på ett ungefär, men det är så fruktansvärt mycket lättare att säga och skriva det än att praktisera...

förlåt allihopa, förlåt förlåt förlåt förlåt att allt har blivit som det är. men jag är pajj just nu. måste hitta ett lim och laga det som har gått sönder.

I MUST BE EMO! yes yes yes. men jag vet inte om jag vill vara med längre

-

naeh. asså. jag blir så sjukt, sjukt, sjukt trött på det här. åh

det är inte rättvist. och man gör inte såhär. jävla jävla jävla jävla du

sunday

jaha. söndag. igen.

har varit en relativt okej helg, faktiskt. försvann lite från mig själv igår och jag längtar till nästa helg för att göra om det igen.
min söndagsångest då? Jo, den sitter där den brukar. oroskänslor sitter där de brukar långt ner i magen och gör sig påminda om och om igen.

jag hade en fin morgon. där jag alltid tycker om att vakna upp på. det är fint.
och jag var tydligen någons igår, det kändes också verkligen fint.
men jag har min egen idag.

/ C

lalalalalallaaa


beck på projektor ska vara ganska bra, har jag hört.

turismmmmm

är tillbaka i sverige nu, för er som har missat det.
sitter på turismen och fullkomligt DÖR AV TRISTESS. hatar det här programmet. är inte intresserad av det alls.

och förövrigt måste jag lära mig att tänka före handling. inte tänka efter jag har gjort saker som jag ångrar. Eller inte ångra alls och bara ta saker för vad de är. LEVA I NUET.

tankarna springer rundor och jag BLIR HELT TOKIG.
take it or leave it. eller det är kanske inte är så alls.

/ c


lite gamla bilder

lite bilder från toruns inflyttningsfest! :) alla är tagna av värdinnan herself :)


inflyttningsfest hos torun! toruns bilder

folk

ppl. toruns bilder

lite folk igen

folk i hall. toruns bilder

folk i hall

ppl. toruns bilder

soffhäng och lite annat

jag och jesper. toruns bilder

jag och jesper...

hahah, jag och alvin. toruns bilder

jag, alvin och malte på balkongen. jag kan även posa när jag är full! det ni!

^^. torunns bilder

golvhääääng

RSS 2.0