14.28


godmorgon

14.27


ok hej

sitter i skolan nu. har egentligen foto men jag orkar inte så nu sitter jag i bibblan och fördriver tiden här.
idag är det fredag och jag kan tjuta av lycka.. nu i helgen ska jag antagligen träffa P & dricka öl med helsingborgare. sånt är aldrig fel.

varför vill man ha det som man inte har,  men när man väl har fått det vill man inte ha det längre? jag blir så himla trött på mig själv... VARFÖR kan jag aldrig bli nöjd?

22.33


SERIÖST
det har varit ett jävla tjat om kronprinsessan victoria & daniel wrestlings satans förlovning. det gör mig så sjuuukt irriterad. HERREGUD get a grip förfan. miljontals djur runt om i världen slaktas och plågas, miljontals människor svälter varje dag, flickbebisar slängs i soptunnor i kina och vi pajjar vår miljö för forever MEN hur många svenskar bryr sig om det? det är INTE många. men istället för att lägga energi på dessa viktiga saker som påverkar oss alla så väljer man att bry sig om nån jävla förlovning som inte gynnar en jävel. HERREGUD det är så sjukt!!!

20.24



ikväll har jag sjukt tråkigt och om någon vill förgylla min kväll en smula så vore det helt ok

10.52



monday morning wake up knowing that you gotta go to school

nej tisdag men jag har haft belle & sebastian på huvudet hela morgonen.
nu i vår peppar vi på siesta med brudar plus min långa kompis (du ska med)
inte jättebra band änsålänge förutom markus krunegård, anna ternheim, navid modiri & gudarna och framförallt PLACEBO. tror jag dör
hultsfred är också inplanerat.
och spanien i augusti.
frågan är hur fan jag ska kunna sponsra det här... jag är ju inte direkt gjord av pengar...

ser ut som att bli en bra sommar, men jag känner mig själv och jag vet att jag är duktig på att planera men har en smula svårare att skrida till verket...

sitter på turismen och gör ingenting som vanligt.

det var en jobbig kväll igår

22.49




nä det här går inte
it's a fucking trap och jag kan fan inte hantera det

14.24

hej

jag lider av ett motivationshandikapp. orkar inte, bryr mig inte, orkar ens inte att inte bry mig. jag pratar alldeles för mycket, och inget av intressant värde ingen orkar lyssna och jag vet det det är ok. jag är cp. rädd för att vara för mycket rädd för att vara för lite. aldrig en jämn linje. det är tröttsamt att jämt justera sig. någon gång måste jag väl lära mig att lita till min egna förmåga men fan vad svårt det är...

Can we start over
Or should I leave you behind?
Give me an answer
But please don't tell me the truth
What's your solution?
You can't make up your mind
This is my answer, you know I wanna leave


23.50

hej

människor är så jävla knäppa. killar är konstiga & brudar är wacko. jag har alltid varit duktig på att ha dömande åsikter (för mig själv) men nu har jag kommit till insikt om att jag är exakt likadan. inte ok.
det man inte vet mår man inte dåligt av. det är nått som jag måste hålla sjukt hårt i och hoppas att du är lika trög som jag en gång, och fortfarande är.

i fredags var jag som en kär skolflicka, höll i handen och var måttligt berusad & glad. ändå så hoppade jag på en annan buss med en annan person. vi hoppade av bussen vid fyra och gick hem och det var iskallt och jag höll på att nyktra till. vi somnade inte förrens vid fem, sex och jag hade annat i tankarna hela tiden. fick inte mycket sömn, men på nått underligt vänster vaknade vi vid kvart i fyra och upptäckte att det var dåligt väder ute och det tar en timma att åka in till stan. inte ok.

lördagen spenderades hemma hos åsa med vin, men istället för att hoppa av bussen i stan och göra gatorna vingliga så satte jag kvar och åkte hem till söndrum & till huset. somnade till i soffan och blev väckt av ett telefonsamtal från en sjuuukt packad figur, som sen trillade, bokstavligt talat, in i mitt rum och snarkade så att taket lyfte. denna människa hade dagen till ära vit skjorta och frack, och jag tappade SERIÖST hakan när jag såg det & då det absolut inte är likt den jag lärde känna... tillochmed piercingen i näsan är borta. vet inte om jag gillar det men du är väl ok ändå....... haha

och idag har jag jobbat. dude that is waackkeeeeeed

19.27


asså

jag är ett jävla svin. förlåt jag är så himla trög
jag kan inte sluta tänka på dig förlåt för att jag inte fattade det igår
du är så himla fin och bra och du LYSSNAR verkligen på mig
du är den enda som jag inte kan sätta i ett fack jag vet inte riktigt var jag har dig och fan förlåt för allt det här med ex. ex är aldrig nått bra
hoppas att jag inte har pajjat allting
fan förlåt P

19.01


hej

nu är det mörkt ute och jag har inte varit utomhus på exakt hela dagen (om man bortser flera hundra ciggpauser på min balkong) det har snöat och det har gjort mig så jävla sur. varför? jo det är koncentrerat regn och man ser förjävlig ut i håret och ens kläder blir alldeles fuktiga om man nu tar sig ut.
och sen kan man faktiskt konstatera att Halmstad är en stad som inte är gjord för snö, just för att det blir slask och tö en timma efter själva snöfallet. och sen blir det (om det är kallt) halt och man ser inte just var det är halt nånstans för att det ligger ett snötäcke över. inte ok alls med andra ord.
och om det nu finns några fördelar med denna ofrivillga snö är det att allt blir så ljust att man nästan får ont i ögonen och det är typ fint i 10 minuter innan man hinner tröttna (eller för all del kommer på besväret som snö har med sig).
en annan kul grej är väl att man kan tillbringa tid med att åka pulka, snow-racer, skidor, tefat och stjärtlapp men nu är det faktiskt tyvärr så att idrott i alla dess former aldrig riktigt har varit min grej... så jag tror inte att snöaktiviteter får mig att uppskatta snön.

ikväll är planerna rätt så mycket på is (höhöhööhöh) men lilla tova back kommer snart hem hit o vi hade tänkt att dricka lite öl ikväll så det blir fint. har ju inte träffat min bästa kompis på år och dar känns det som...

puss!

15.12


luften är fri och saker och ting börjar hamna på plats

saker och ting börjar klarna i mitt huvud och jag vet att det är hög tid, och har varit så länge nu, att det är dags att lämna specifika saker bakom mig. för jag kan inte hålla på såhär längre. det skadar mig själv för att jag vet att jag inte kommer någon vart och jag har verkligen ingenting och hämta längre.
jag har faktiskt för mycket stolthet i ryggraden och jag är inte så jävla dum i huvudet som jag tror att jag är. men jag har lätt att lura mig själv men nu måste jag fatta att det här inte fungerar längre. det har fan aldrig fungerat.

jag är hellre lugn och rofylld än helt sjukt galet lycklig i två timmar och förvirrad resten av tiden.

02.31



jag har, nu sådär runt tre-snåret, upptäckt ännu en kokkundskap! tro det eller ej, jag är jävel på att steka pannkakor! jag trodde att jag enbart kunde tillaga enastående toasts & fryspizza men helt allvarligt talat pannkakor är min grej alltså.

tänkte bara att ni ville veta det.

17.20


ok. nu skiter jag i det här.

jag har varit sjukt emo och gnällig nu i ett bra tag och NU SKITER JAG I DET. helt allvarligt talat, vad har jag för rätt att klaga hela tiden? visst, det är ett par grejer i min tillvaro som suger så jävla hårt men jag orkar inte gå runt och vara bitter på livet när det finns så mycket annat att glädjas åt. liksom hallå, jag har världens bästa vänner och jag kan om jag vill i skolan, jag har fan tak över huvudet & käk när jag vill och pengar och kläder och det finns faktiskt folk som tycker att jag är rolig & snygg och tillochmed underbar (philipppppppp :)) så varför hålla på o bitcha? näää

och jag bryr mig inte om du har snackat skit om mig ALLA snackar skit om ALLA. vi kan hångla istället.

haha. jag har precis blivit vän med en tjej som jag HATADE innan på facebook. det är bara kul att du smekte mitt ex på halsen med din fot när jag låg brevid, sånt som man garvar åt nu men ohmygod vad förbannad jag var! hahah

15.39



KÄÄÄRLEEEEEKEN ÄR EEEEEEEEEEEVIG NÄR VI ÄR TILLSAAAMAAAAANS!

är det ok att jag har rave ensam till lena ph?? jag tror inte det.... nu är iaf ett fett graving att va på schlagergolvet på mårtensson med back och bli stalkad av desperata killar.

INGENTING ÄR STÖRRE ÄN DET HÄÄÄÄÄÄÄR DRÖMMEN OM DIG EN GÅNG DRÖMMEN OM DIG ÄR SANN

21.29



asså.
man kommer hem för att hämta grejer och vad får man träffa då? jo ett fullt jävla blockmongo. en full jävla idiot som lovade för femtielfte gången att lägga ner att dricka. fan och det värsta är att jag faktiskt trodde på vad du sa den här gången. pfft!
JAG ORKAR INTE MED FOLK SOM LJUGER
jag har fått nog av alla som är så satans oärliga. varför inte berätta att du inte vill lägga av? då skulle jag sticka härifrån kvickt som fan i med att det inte är så jävla spex att komma till skolan efter att man har fått en dörr i ansiktet.
jävla idiothelvete

hjälp mig. det behöver inte vara mycket. erbjud lite av din tid ditt sällskap och få mig skratta lite. det skulle betyda så mycket...

13.30



tystnad blir till vakuum i betong och korridor

idag är det sol ute. satt på balkongen med en cigg i den ena handen och kaffe i den andra. helt ok sweet.
fast hela jag är helt skev. vet inte om jag ska skratta eller gråta


22.13


inte ok att jag är gnällig. förlåt.

sitter här och det är miljontals tankar jag vill skriva ner. men jag kan inte. dels för att jag inte vet hur jag ska formulera mig och dels för att det kanske är saker som inte är ok.

nu stör det mig nått så sjukt att jag antagligen har sumpat det för nått som jag tror inte betyder nånting.
det här förvirrar mig

18.26


brudar är så jävla jobbiga. jag menar inte specifika personer utan ALLA. jag med. allt är så komplext & intensivt och fan varför kan inte bara folk chilla? jag orkar inte tjaffsa om nått som är egentligen så sjukt jävla löjligt. men vi skiter i det här precis som du skrev och det  är iallafall bra. jag känner inte dig och du känner inte mig och det är så det är liksom.

23.34


alltså.
jag vill inte bli indragen i massa jävla intriger. man kan inte göra ett skit i den här jävla stan utan att varenda människa ska få reda på det. jag bryr mig inte, jag skiter fullständigt i vad du tycker om mig men utmåla mig fan inte sådär. jag kan inte hjälpa att du har en knasig relation med någon som råkar vara någon jag har varit tillsammans med, det är inte mitt problem att eran relation fuckar sig. jag brukar faktiskt hålla huvudet kallt i sånna här situationer då det har varit snarlika prylar men det här gör mig bara jävligt irriterad. jag har nog med drama så det räcker i mitt jävla liv

19.13


hahah. det här är så sjukt jävla skevt. så kan det gå när inte haspen är på..
fattar egentligen inte vad vi pysslar med riktigt. vi borde vara over this by now liksom. men jag ångrar ingenting är inte den jag var förut som hade ångest för varje minsta lilla pryl. allt händer typ av en anledning men det känns jävligt konstigt.
jag hatar att du är den personen jag är svag för.

jag höll på att frysa knäna av mig när jag var påväg till bussen. det var snö och det är fan inte ok... bussenfärden hem var lika lång som den brukade vara. nu är jag hemma och fryser fortfarande. imorrn är jag ledig och har lov och det känns så jävla värt.

fan förlåt P jag är dum när jag dricker förlåt. jag är bara olycka hela jag så håll dig borta

16.51


hej

idag har jag jobbat mycket. igen. fick sluta tidigare pga en snäll alma. och nu ska jag dricka kaffe.

igår då? well, helt ok faktiskt. längesen jag var på ett sånt RAVE! det var brandsskum i hela trappuppgången, sprit överallt, technodunkravespexoljud så att stolarna vibrerade. och ja, alla var mer eller mindre sjuuuukt fulla. förutom jag. hehehehehe kul inte. sen fick jag agera mamma lite åt min bästa, söta, älskade T :') åhej som det kan gå, eller vad säger du? jag kan ju påpeka att vin är förbjudet för dig hädanefter ;)

och ja, T, alla hjärtans dag sucks big time men, det är du & jag va! nu ska VI bli odrägliga & krossa hjärtan och knulla runt. eller nått. hursomhelst står jag kvar vid min ståndpunkt att jag inte behöver någon man när jag har min dator, men en dator håller inte om en om natten, kan inte kyssa en eller lyser upp hela tillvaron. men ändå!

efter inflyttningsravet traskade vi in till stan, satt o hängde på asian en kort stund och sen vidare till Tre Hjärtan, som var sjukt nice! har aldrig varit där innan, men det blir fler gånger kan jag tänka mig. där satt vi tills klockan slog runt två, träffade P och sen vare läggdags för jag skulle ju somsagt upp och jobba idag. men.... IMORRN ÄR JAG LEDIG! första söndagen på mycket, mycket länge då jag inte jobbat. så ikväll ska jag alltså supa mig redlös och dansa på borden med gott samvete! :D

16.53


ok here we go again

min dag har spenderats på jobbet. när det väl är en klarblå himmel & strålande sol så ska man ju såklart stå bakom en kassa inne på flottiga mdonald's och servera flottigt käk. underbart.
ikväll är det inflyttningsrave hos emilia i stan. peppen är låg som fan & jag har så jävla ont i fötterna. tänkte ha på mig high-heals ikväll men den idéen får jag väl kasta i sjön... och inte ska man dricka, gå ut eller stanna sent för imorrn ska jag jobba i ytterligare 8 timmar. gotta love my life


11.00 (fortfarande kvar) igen 14.10



det borde fan vara olagligt med 08.10-lektioner och synfel och pensionärer på bussen (jag blev utskälld för att jag pratade för högt i telefonen, hallå?) och brustna hjärtan och regn och kyla och blåst och avundsjuka och svartsjuka och dumma känslor och otåliga lärare och dåliga betyg och fult hår och chokladbollar och viktuppgång och dåliga bredband och oförstående personer och jag-vill-bara-ha-dig-dig-dig-dig-folk och vinter och is på gatan och snö och när det är för varmt och krig och vapnen och mord och slagsmål och vänner som inte lyssnar och pappor som slåss och mammor som är alldeles för upptagna av sig själva och människor som man aldrig kan få och människor som vill ha en och läxor och prov och fett hår och finnar och att gå ensam hem själv och människor som går vidare med sina liv när jag står ensam kvar och saker som inte funkar som man vill och dåliga tv-program och saker som är sönder och illröda ögon och smärta och ont-i-hjärtat och ångest och ånger och egoism och sexism och imperialism och konservatism och att man inte är lycklig och iskalla händer och iskalla fötter och att man är ensam och att det inte finns nån som vill värma en fastän det är skitkallt och folk som inte tar en på allvar och folk som trycker ner svaga och svaga som inte vill leva och olyckliga saker och death-metal-musik och elaka syskon och hårda ord pappor som super för mycket och att man hela tiden är ängslig och när man jobbar för mycket och när man inte kan somna och att man inte vill komma hem och att man inte har något hem och att man inte hör hemma någonstan och människor som hör men inte lyssnar och människor som ser men inte för något och när man väl litar på någon blir man sviken och när man inser att man nångång måste lära sig lita på någon och att man gång på gång går på nitlotter och när barn växer upp på gatan och att man får dörrar i ansiktet och att man snart ska inse att man inte kommer leva forever och det borde verkligen vara olagligt med bloggar som den här.

var det nån som sa nått om missnöje med livet? någon? eller?

pspspspsps. sitter på turismen och kollar på Al Gores miljöfilm ok den är bra MEN DEN TAR JU ALDRIG SLUUUUT.  missnöjet är, tro det eller ej, större! 

12.41



hej
har precis kommit hem från skolan. nu ska jag dra i mig lite kaffe och sen är det off to work. min nyårskyss ringde och väckte mig imorse och bad mig skita i skolan och komma in och jobba men duktig som jag är sa jag att nix det går icke. men he talked me into it och nu ska jag ta bussen om tjugo minuter. idiot-christian but i like you anyway

fjantigt inlägg jag vet och jag börjar bli som victoria silverstedt. minus längden, plasttuttarna, plastläpparna & utvik i playboy. men ändååååååå


19.05



hela jag är ett stort problem. hela jag är full med konflikter

du sa så. du sa verkligen så och du vet att jag vet att du har rätt
men du behöver inte beskylla mig för allt som är fel i ditt liv. du hatar mig för att du hatar att du inte mår bra
om jag kunde så skulle jag göra allt bra igen. jag skulle det. jag lovar. men jag kan inte göra allt för du blir arg hur jag än gör. du blir arg för att jag är glad och du blir arg om jag är arg. du blir arg om jag inte säger nånting och du blir arg när jag pratar.
men hur jag än gör blir det ju fel så hur ska jag göra så att det passar dig?
men det vet du lika lite som jag. jag vet att jag kan säga hemska saker men det är min typ av försvarsmekanism och jag vill försvinna härifrån men det kan jag inte för då kommer jag inte kunna leva med mig själv
men hur ska jag göra för att alla ska bli nöjda?
jag vet inte

00.32


hej

ok har varit sjukt inaktiv nu på bloggfronten. ingen lust att skriva antar jag......
varit en helt ok lugn helg. lite öl i fredags o sen jobb resten av helgen. skönt att koppla bort tankarna.
det suger att så fort saker och ting känns som om dom faller på plats så raserar det. jag vill inte liksom bort bort med det
blöööööööääää

har flytt fältet och sover i en soffa inatt. haft kalas för johanna som fyller 23 och då var allt glatt och bra sen var jag tydligen falsk när alla hade gått det känns bra tack tack tack

19.39


hej idag är det torsdag och imorgon är det fredag
det ser ut att bli en bra helg

det var friluftsdag idag men jag kände att jag hörde mer hemma i min säng än i svettiga kläder
så jag gick upp vid ett och gjorde lite atletiska övningar i form av tv-tittande och datasittande
tog bussen in till stan vid fem och fikade med matilda i några timmar och sen traskade vi hem till mamma och drack ännu mera kaffe
nu sitter jag hemma i söndrum och mår ganska fint


00.07


hej

det har varit, helt på rak arm, en riktig jävla skitdag. eller ah. nästan
kvällen har spenderats i emilias n' pojkväns lägenhet i stan. det var mys.
fan asså nu börjat allt fungera igen
mår helt ok

det är konstigt. hur mycket man glömmer.
glömmer bort dig och den andra. inte lika viktigt
det känns så längesen nu.

a junkie, an addict a slave for you love
but i'm not in love
i'm just obsesed with hearing you say "yes please baby come with me"

02.01


hej allvarligt talat nu håller jag på att gå sönder
av trötthet. och jag har myyyyyyckeeeeet kvar att göra!!!! uefheiughijergpokjpkergmjrö
FRUSTRERAD ÄR BARA FÖRNAMNET det är inte ens första bokstaven till förnamnet inte ens första ljudet av vokalen eller konsonanten eller vafan det heter
I AM INSANE
ÅH
jag kan lova dig dyrt och heligt att om du ens nämner något om uppgiften "English speaking countries" och om Kanada imorgon efter klockan elva så kommer du att ha sett din sista soluppgång
och nu är klockan två (bara barnet egentligen) och jag är inte ens I NÄRHETEN av att vara färdig
jag är så jävla trög
detta jävla fucking rövarbetet skulle vara inne & redovisat i torsdags MEN är det färdigt då? har jag gjort det klart och fint ocn snyggt och allt? NEJ
jävla helvete också och här sitter jag nu och har sjukt ont i magen av allt kaffe jag har dragit i mig (läs: 9 koppar)
MÅSTE sluta skjuta upp saker och ting MEN inte fan lär man sig nånting
fittskola




14.19


hej

sitter här i källaren i k-huset och egentligen måste jag redigera bilder men jag orkar  inte
jag har fått mina kläder från den låsta lägenheten och jag blev så glad att jag nästan grät
det gick det gick det gick
det känns bra

det blåser ute och det är kallt. gräset ute på gräsmattan, på vårat kära stureplan, är nertrampat och gammalt
det är bara februari och jag börjar få lite vårfeelings
inte bra inte bra
man blir mer besviken när det snöar då. det är som allting annat
det är inte lönt att få feta hopes om något som man ändå vet är förlorat redan från början jag hatar sånt
jag hatar ännu mer att jag inte pallar inte vågar
men jag vet att det ändå inte kommer gå som jag vill och då är det så jävla olönt och opepp att jag har försatt mig i en situation som jag vet att jag inte kan hantera som jag vet inte kommer att fungera
jag suger på att hantera
hantera är inte min grej
fan jag får inte tänka såhär får inte inte inte inte
för om jag tänker så känns allting så jävla ookej och hopplöst och jag blir så jävla rädd så att jag inte vågar göra nånting
mycket bättre att bara go with the flow och inte tänka
måste sluta tänka så mycket
måste måste måste

jag tror inte att du har någon somhelst aning att jag tänker som jag gör
eller kanske
och kanske väljer du bara att skita i det
men jag vet inte
MEN JAG PALLAR INTE att få ett broken heart igen för femhundraelfte gången sorry
jag är så jävla töntig jag skulle kunna göra allt för att vara orädd igen allting allting
och jag ältar allting allting om och om igen men vad fan ska man göra
ingenting

det här var inte meningen att bli ett emo-inlägg men förlåt då så jävla mycket

00.38


hej gud vilken helg
jävla helvete vad dum jag är jag vill bara sätta en kula i mig alltså
nog om det
nog ältat


jag är hemma nu. konstigt att man kan känna sig felplacerad på en plats där man alltid har bott på. där ens rötter är där alla de flesta minnena finns
konstigt att man lär sig deala med hur saker och ting är
människan är ett vanedjur jag är också ett sådant
man måste lära sig hur saker och ting fungerar och lära sig hur man hanterar allting och hur man själv är
jag håller väl på att deala och lära mig själv hur jag är
även fast jag vill skaka av mig allting allting vem jag är hur jag är vem jag har varit och bara vara ett nyfött barn
men det kan jag inte
måste lära mig acceptera att andra människor inte kan acceptera en för vem man är
inte vill acceptera
vill inte kan inte
tänker inte

fan det här fixar sig
man kan inte springa runt och ha svansen mellan benen
måste tänka positivt
för fan det hjälper
man måste tänka så

RSS 2.0