wawa going home

aker hem imorrn. jag vill men anda inte. 

jag handlat så fina saker har! en tisha, en klanning, ett par aaaascleana converse, en klanning och en vaska. blir glad sa fort jag tanker pa det! 

sitter har och kollar pa polsk tv. dom dubbar alla programmen har, men inte som dom gor i typ tyskland, utan dom har en manlig rost som oversatter allt. det spelar ingen roll om den som talar ar man, kvinna, barn osv det ar alltid samma morka rost. ett plus i kanten ar att engelskan hors i bakgrunden. insane! 

planet gar klockan 06.10 harifran warzsawa. roligt! sa vi aker fran lagenheten vid fem. annu roligare! 


/ c


wawa

hej bloggen.

idag är det måndag och jag är fortfarande i Polen. Jag lånar den andra killens dator idag så jag har ett vanligt, svenskt tangentbord så nu blir det massor med å, ä och ö.
snart åker jag hem. och det är med blandade känslor. dels ska det bli ganska skönt, för jag saknar mina vänner och allt vad det innebär, och dels för att den polska dekadensen har hunnit ikapp mig och det är ganska jobbigt. att saker inte fungerar här som det brukar göra hemma och hur man är van vid. men, att komma hem innebär också att man måste ta itu med jobbiga saker, jobbiga saker som inte existerar här för man påminns inte av dem.

Så, hur är hösten i warzsawa? Ganska kallt, ungefär som hemma i sverige. Staden är ganska fin, innestaden är som i de flesta storstäder, medens det som är runt om innestan är lite nergånget. Det gamla judiska gettot finns det delar av kvar, och det går alltid en rysning längst ryggraden när man tänker på hur många människor som stått uppradade och väntat på att få ett skott i pannan.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är rättså tom just nu.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller hitta på, är bjuden på en date med en person som jag träffade i fredags och som verkar trevlig. En svensk kille från Lund, som likt min syster också pluggar till läkare här, och han är väldigt söt. Men jag får se.

(så dum som jag är, kan inte förstå hur jag ska bära mig åt)
nu ska jag gå och prata franska med christophers vän, som trodde att jag var 22 år gammal. i'm blushing!! :)

/ c

WAWA

hej!

jag har precis stigit upp, vi va ute och dansande och drack igar och vi fem blev vi lite trotta och akte hem. det ar valdigt annorlunda har, med allt fran mat och kultur, folket, utelivet osv osv osv. till det battre da.

igar sa borjade vi dricka runt sex, satt och chillade ett par timmar och sen akte vi till ett sushi-stalle dar jag at vegetarisk sushi plus nan konstig nudelsoppa som var val sadar, sjukt dyrt var det iallafall. darefter kommer vi pa att mangden alc som hade med oss inte rackte, sa vi korde inom en butik som har oppet dygnet runt och som bara saljer berusningsmedel, sa da blev det vin for hela slanten. sen akte vi pa forfest hos johannas och de andras kompisar, ingunn och marta, och dar satt vi fram till tolv och da drog vi till student-haket nummer 1, tortilla. dar var det smockat med folk och ALLA var med-students, trevliga var alla med. efter några öl, drinkar och nya bekantsskaper tog vi en taxi till en nattklubb som bara spelar hiphop och r'nb och dar skakade vi ass sa vi dog, typ.
val dar gjorde jag ett smarre misstag och det holl pa att sluta pa ett ganska dumt satt, men det loste sig och vi akte taxi hem.

nu ska jag och sis ut pa stan en runda o se om det kommer med natt fint hem! LOVE IT HERE!!!! vill aldrig aka hem
fast saknar er!!!!!

c

polen, wawa

hej fran polen!

kom hit runt tio imorse, och det kanns bra!! det ar sjukt stort har, storre an stockholm o betydligt storre an skithalmstad, vilket kanns fedddttt,
Nu ska vi snart ut o kaka sushi, fast dock inte jag, och sen ska vi ut lite senare och spexa rundor sa det skriker om det.
hoppas ni har bra dar hemma, saknar er lite granna och jag skulle velat att ni skulle varit har med mig.

skicka era nr till mig forresten! jag har min gamla mobil o har inte alla nr pa simkortet.

c

långt bort



uppdaterade min gamle ipod precis. och hittade låter som jag inte har lyssnat på jättelänge och som påminner mig om gamla tider... allt var så bra då! jag saknar det fruktansvärt mycket.... det är speciellt en låt som jag lyssnade på non-stop i hela mars och april. jag saknar den tiden. det gör så ont i hela mig, för nu vet jag hur allt blev. det visste jag inte då....

det är just en sån här kväll och natt, som det skriker i hela kroppen. varenda liten cell gör uppror och försöker tränga sig ut. jag vill ringa samtal, jag vill åka till ställen som jag inte får åka till. eller kan. eller ett speciellt ställe. ringa ett speciellt samtal. men jag kan inte.
det är just en sån här kväll då jag vill ha det som jag hade förut. jag vill ha dig som jag hade dig förut.

jag kommer ångra att jag skrev det här. men det ger jag blanka fan i just nu. för nu får det bli som det vill.

åker till polen snart, om sisådär 6 timmar. ha det bra här hemma, hör gärna av er.

/c

herregud!!!


asså. det här gjorde mig bara mer irriterad. fan så löjligt att bli arg på en sån sak och förlåt men jag tycker inte att du ska klaga på att JAG INTE RESPEKTERAR DIG.

Har handlat massor med fint idag! tar bilder på det lite senare ikväll, för nu ska jag ut och äta med the family.

/c

how the cookie crumble


ooooooh klockan är kvart över två! och jag sover inte! och sen så är jag så sjukt täppt i näsan så jag typ inte kan andas. ganska jobbigt. börjar ångra min powernap som jag tog hos anton innan.
sen så har min dumma dumma dumma syster tagit balsamet så möjligheten till att se okej ut imorrn på skolfotot är ganska körd. fan också.

mmm. ska ut i köket och hitta något att stoppa i mig. är sugen på käk HELA TIDEN nuförtiden. antingen är det för att jag käkar p-piller igen (troligtvis den anledningen) eller för att jag är gravid. och peppen för att skaffa kiddos är ju inte överdrivet stor om jag ska vara helt ärlig. well well.
jag ska slänga upp lite bilder här på bloggen imorgon hade jag tänkt... och skriva praktikrapport och fixa ledighetsansökan. och packa. kul torsdag!

godnatt.
/c

onsdag dude


hey baby, life's hard. all you need is a helmet

jag fick ett erbjudande om att festa ikväll. fast, peppen infann sig inte redigt. jag är trött, förkyld och det känns som om jag har dunkat huvudet i betong ett antal gånger. ganska ofett. nu ska jag duscha och sen sova, hade jag tänkt...

/c

chans

inte så mycket bloggande idag. har inte haft tid, typ.

bowlade imorse med klassen, SKITTRÅKIGT. det är inte riktigt min grej. eller inget är väl min grej, allt skiter ju sig hur man än gör.
som ni kanske märker så är mitt humör inte på topp. jag tänker, och det går väl inte så värst bra. kommer inte fram till nått speciellt, för jag kan inte göra ett skit åt saken... well well.

kom precis hem från anton.
skriver väl mer sen i guess.

/c

NUkandufåmigsålätt

det finns ingen hejd på mitt bloggande! det är ganska fedt. Kollade statistiken och det är 81 stycken som läst bloggen idag! blir lite glad. tänka sig att folk kan vara så intresserade. KOMMENTERA!!

Kom precis hem från en runda och snack vid nissa med två fina. jag har speciellt saknat den ena av dessa, det känns längesen jag satt i en gul soffa och rökte vid fönstret fastän jag inte får, längesen jag trängdes skavfötter och gapskrattade om gamla fåniga barnprogram och diverse annat. längesen pepptalk och skratt fastän allt bara kändes sämst, sämst, sämst. jag har saknat allt det där och mycket annat.

Jag hörde av en person idag som jag inte har pratat med på mycket, mycket länge. Jag lovades fika och massa prat, och det skulle vara roligt att höra vad som hände med hans liv & tankar. Jag har inte pratat med G sedan vi försvann ur våra liv och det uppbrottet var genom skrik och tårar. Jag blev jätteglad, för jag har saknat honom väldigt, väldigt mycket.

det känns som om mitt huvud är fullt av bomull och jag kan inte tänka klart. jag vill att du ska prata med mig

/ c


kasta sten


oh. jag är svartsjuk. jag vill inte vara svartsjuk. jag har ingen rätt till att vara svartsjuk. men jag är det ändå, fan också

åhå!

eftermiddag.

fortfarande i skolan. Haft håla sen tio över tolv och nu ska jag ha matte. weiho...
det är fint väder ute och det lyfter humöret lite iallafall. Och det bästa är att stora förändringar, till de bättre, är på gång. Det är absolut inte säkert om det blir nått än, men jag har iallafall börjat lite smått att förändra saker och ting och det känns så sjukt bra. Man kanske faktiskt kan börja må fint, igen. underbart.

svårt att bestämma mig. tror inte att det spelar någon roll egentligen, men ändå. svårt att veta hur man vill att allt ska vara, och jag vet inte om jag vill det som jag hade förut. Fast.... än en gång, känslor och logik makes no sence.

/ c


hoppilallanla


ok, ett snabbt inlägg till.
har turism nu, och vi ska snart redovisa för cp 1:orna. no offence men ni verkar dumma i huvudet allihopa (okej kanske inte alla, men EN!)

jag orkar inte med skolan, orkar inte med programmet jag läser. Jag vill kunna byta, men det är ju liite försent nu... crap. men cut the crap, eller hur? skit i skiten. Fast det är ganska svårt, att skita i det som känns jobbigt. jag vet en som kan, och jag önskar att jag hade samma förmåga till att bara vända bort när det känns jobbigt. men just nu är det ganska svårt....
fan, känslor och logik funkar inte ihop. fan också

/ c

åhå!



fan vilken jävla morgon. Vaknade och insåg att min buss gick om en kvart, så jag behöver knappt påpeka om vilken fart jag hade när jag flög runt i huset... upptäckte sedan att min busstidtabell har blivit ändrad så att den går 07.29 istället för 35, och dessa hela 6 minuterna spelar faktiskt oroväckande mycket roll... men jag hann faktiskt komma iväg i rätt hyfsad tid, men när jag står och väntar så kommer jag på mig själv med en kaffekopp i handen, så om nån råkar på syn på en ganska ful, blommig kopp på Gubbängsvägens busshållsplats så vet ni att den är min...
Bussturen gjorde mig bara ännu mera tjurig, satt bland annat och störde mig på fula mäniskor, som såg för glada ut för en jävlig tisdagmorgon, som trängde sig, som satt jämte mig osv osv.
Fast nu så när jag har tagit bort italienskan från min kursplan och ska läsa Foto A så känns det sjukt mycket bättre. Jag är nästan glad.
Fast jag tänker på dig. dig med stort J, faktiskt... och jag saknar.


hmm

asså. bollen är hos dig nu, för nu har jag tydligt påpekat vad jag känner osv osv. jag känner dig! jag tror nog jag vet hur du fungerar. but you can never know.


blablablablabla


hm. J, jag antar att det var du som kommenterade mitt förra inlägg, och jag vill bara tillägga att jag det nästan bara var söndagsånget och endast söndagsångest, och att förvirrad är mitt förnamn just nu. sen skulle jag också vilja påpeka att jag blev sjukt förvånad att du läser min blogg. och att jag hoppas att inte jag har pajjat allting nu.

haft en arg-dag idag. hade nästan en hel rökfri dag igår och det kändes när jag vaknade imorse vill jag lova... inget kaffe och inga cigg = ingen rolig carro med andra ord. Fyfan så förbannad jag var, galet! det hela blev inte bättre av att jag tog fel buss och fick gå från österskans till sture, ingen jättesträcka jag vet men det gjorde mig bara ännu mer förbannad. tackochlov så hade jag yasse på plats och den bruden fick bjuda på en välbehövlig cigg, och den satt där den skulle vill jag lova...

uppe i varv, pms och lip. det kan inte bli bättre.

/c

söndagsångest


söndag.

vaknade upp med samma ångest som på förra veckans söndag. på samma ställe tillochmed. och det känns just nu.... sådär. Okej kanske inte bra alls. Jag vet inte om det kan bli nått bra av det här, jag drar bara mig ännu mer tillbaka än tar mig framåt. Och då tycker jag att är så jävla illa att ge mig falska förhoppningar och väckningar mitt i natten, om det inte är så egentligen. det makes sence på kvällen och då känns allt rätt & fintfintfintfint men när jag vaknar där på morgonen med berusningen borta känns det bara jobbigt, för att jag vet att jag måste åka därifrån där sen och då är allt som det brukar vara. eller som det inte brukade vara rättare sagt. och det får mig bara att slå knut på mig själv och gå tillbaka till mitt överanalyserande dumma dumma dumma jag...

och sen så saknar jag balkongkvällar med cigg och snack i en gul second-hand-soffa... men jag kan inte nu. jag tycker fortfarande att det är och var fruktansvärt dåligt. det måste få lägga sig ett tag, tills jag inte är arg längre. så du vet om du bryr dig.

/ c

heey

hey

snabbt inlägg. sitter på turismen och jag har inte gjort annat än att sitta o kolla rundor på bdb i brist på annat. eller ah, brist på engagemang och ork.

sjukt besviken på folk. det är inte okej. det är ganska uttröttande att jämt känna sig som ett "bra-att-ha" substitut när det krisar sig, men inte höra av sig annars... sjukt trött på folk som snackar en massa jävla skit om saker de inte har något med att göra. Jag får ta ansvar för mina egna handlingar + att jag vet att det kanske inte var den rätta grejen att göra, men somsagt är det jag som bestämmer om mitt liv och jag behöver inte någon som påminner mig hur jävla dumma beslut jag tar. för det var/är inget dumt beslut men om det nu visar sig att vara det i slutändan drabbar det mig och endast MIG. det skulle vara grymt skönt om folk fattade det här!!!

nu blir det malmö på fredag, men hemfärd tidigt morgonen efter. känner inte peppen alls men det löser väl sig. Nästa helg blir det polen med sis och kommer hem på onsdagen, blir alltså borta i 6 dagar och det ska bli SJUKT BRA!!!!!

peace out.

/ c

svenska

Heeeeej

Sitter på svenskan nu, och det är fruktansvärt tråkigt! Vaknade med ett ryck runt åtta och upptäckte att jag hade somnat i soffan, IGEN! Inte bra. Tackochlov kom jag sekunden senare på att jag inte började förrens 10, så jag traskade in till mitt rum och somnade gott... Vaknade återigen en timma senare av ett sms, och man kan ju säga att morgonen kändes aningen bättre :) massa puss på dig med J!

Nu sitter jag somsagt här och håller på att skriva en rapport om praktiken, och det går ju sådär... Jag kan ju inte precis påstå att jag känner mig speciellt sugen på att börja plugga, även om jag har haft ett långt sommarlov precis. SKOLTRÖTT!!!!

Helgen står ännu oklar. Malmö har ju varit planerat ett bra tag, men pappa blå kommer hem på fredag & jag tror inte att han är speciellt pepp på att se sin dotter i malmö och reclaim:a + demo med 30 000 andra socialister... speciellt inte när han inte har varit hemma på 4 månader... well well, jag får se hur det går med det!  Kakan på det är ju också att jag antagligen har dragit på mig en urinvägsinfektion IGEN, men jag får väl skylla mig själv på den punkten hehe...
Men nu får jag återgå till word och allt det andra jonket, buuuuuuuhu.....

(Jag vet att det är skitdumt, att det inte funkar, att jag bara kommer vara tillbaka på ruta ett igen osv osv osv osv, men jag tror också att det komma nått gott ur det här också...)

/ c

dimensional transition

hej

igår vankades det fest hos fina torunn och jag åkte naturligtvis dit. Efter en del öl, shots & vin så snurrade det rejält i min skalle! Runt tolv-tiden fick jag ett oväntat samtal från en oväntad person, och full & ganska korkad gick jag för att möta denne. Det var J, som var nästan lika full i hågen som jag... plötsligt satt vi på en buss. Jävligt dumt och korkat, men det kändes jävligt bra då iallafall.... Så efter ett kind of djupt samtal, ramlandes ner i nässelbuskar, kyssar & diverse annat somnade jag på samma ställe jag alltid hade sovit på som då var en vana. Morgonen var fin, förutom skallebank och lite annat och jag tog bussen in till stan vid halv åtta nu ikväll.
Det är ganska lustigt... att man kan nästan vara kär i någon, och ha någon som tycker om en tillbaka, men att man inte vet vad man vill....
Förvirrad är bara förnamnet.

Nu ska jag dra ihop mitt pick och pack och åka till torunn! Den tjejen är det bästa som finns.

/ c


freitag

HALLÅ ELLER


fredag!!! åååouuuh så fruktansvärt skönt! Första gånga gången på länge jag är nöjd med allt. hoppas att den här känslan håller i sig länge.


snart ska jag sticka vidare till torunn för lite tjejmys :) det blir fint. cigaretter har jag också, och skitsnygga kläder som jag känner mig fin i! underbart.


PUSS


/ c


ninja

hey all

har precis varit o repat lite teater, och nu så ska jag snart till torunn och spendera natten där.
Imorrn är det fredag!!! Det ska bli något så otroligt skönt så det finns inte!

mer om detta imorgon för nu har jag inte tid.

(är det dumt att jag blir löjligt fnittrig & förhoppningsfull när jag egentligen ska känna motsatsen?)

/ c

tire swing

hej igen.

Jo jag vet att bloggen är jätteful, men jag orkar inte mecka med den ikväll... Jag har upptäckt på senare tid att jag inte besitter en teknisk begåvning, eller tja det räcker väl med att säga att en gång för ett tag sedan frågade jag om jag & J kunde kolla på tv fastän strömmen hade gått...

Jag hade faktiskt tänkt mig att komma i säng tidigt idag, och klockan är ju bara en sålänge tjugo i ett! Och det åskar inte ute, vilket är ganska trevligt. Det som hade varit någolunda bättre skulle väl vara om jag inte sov själv, men det är lite svårt att göra någonting åt nu...

Nu ska jag ut och röka, tvätta bort smink osv, kolla på film tills jag stupar.

/c


ninjafiiiiiiisk

Jaha, hejhej.

Välkommen till min nya blogg, ninjafisk. Jag kom på att min gamla blogg är inget o ha, bara fylld med tjat och gnäll och ledsamheter så jag bestämde mig för att skaffa en ny helt enkelt, som förhoppningsvis INTE är fylld med tjat & gnäll osv. Men vi får se.

Dagen har varit ganska bra, H&M är alltid lika kul!!! not. Det finns inget spex eller liknande med att vika kläder, hänga ut kläder, larma kläder, stryka kläder osv osv osv dagarna i ända. Men på måndag börjar skolan och det är väl inte så jävla kul det heller. Men det funkar väl, tills det brakar ihop, som det kommer att göra. Men det är väl det sista jag vill tänka på nu i guess.
Igår traskade jag hem till Torunn's place och där befann sig en Sara och en nybakad kladdkaka, och det var verkligen inte fel. Jag har lagt till mig med en vana som innebär en hel del rännande i andras sängar, men det är inte så farligt som det låter, inte på långa vägar! Jag försöker bara undvika att befinna mig i en ensam, kall säng med enbart mina egna tankar som springer rundor i huvudet och som resulterar i total sömnlöshet och feteförseningar morgonen efter...

Jag vill ha helg och inga jobbiga kvällar där tankarna is driving me nuts! Kan du erbjuda det? Om du kan det, hör av dig! ¨

/ c

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0