22.34


det är nog inte dig som jag hatar. jag tror inte det.
jag hatar nog mest mig själv för att jag är så satans löjlig. förlåt

jag ska sluta whina!

21.53


jag har återigen fått bevis på att folk här i denna jävla staden tydligen inte kan hålla käften.
mind your own business for crying out loud!

inte mitt fel. inte mitt fel. fast jo. är nog mest besviken på mig själv tror jag. det har ingenting med dig att göra.
fast....

jag har iallafall fått ett par nya vantar

19.50


söndag. söndag söndag söndag.

jag har inte ätit på hela dagen. det senaste jag åt var några futtiga jävla vindruvor och det var i igår vid nio.
jag känner igen den här känslan. att man är hungrig men ändå inte kan få ner nått i magen. kanske det är för fullt där, att ångesten har tagit all plats? jag tror det.
men ändå. det här är inte så jävla farligt, va? klart det inte är! jag har sagt aldrig mer. aldrig mer igen har jag sagt, för fy fan vad arg jag har varit. jag kan inte förstå hur att så mycket ilska kan få plats i min lilla kropp. aldrig mer. men man ska aldrig säga aldrig, eller?

om det fanns ett pris i dumhet, skulle jag vara en självklar vinnare. att man aldrig kan lära sig! att jag inte kan fatta vad det är jag gör, vad jag säger och som JAG VET kommer resultera i att jag screw things up. ordentligt. så jävla jävla typiskt.

jag har skuldkänslor. för vad? jag känner mig elak och dum i huvudet (vilket jag är, det har man ju konstaterat!!!) fast jag egentligen inte ska. eller. det ska jag ju. förlåt

men en sak vet jag, och om det är något jag är så säker på så är det det här. jag är inget säkert kort. inget man har tillhands bara för att man kanske vill det för stunden. glöm det! eller. om det är på mina vilkor.
det jag menar med säkert kort är att go to hell om det finns någon som tror att man är nån trasa man slänger bort efter man har använt den. jag vill ju vara mystisk! och spännande! fast det kan jag ju bara fetglömma.

åh. allt låter bara dumt

03.088888888888888


vafan äre här fredag i hlmstd sug min kuuuuuuuuuuuuuuuuuk
fast har ändå haft ganska kul ikv må jag säga fast ccatta vi didnt hit the dancefloor men vafan ja har fått hånga, blivit erbjufen hotelrum, blivit tilsagd att ja e vaker o at man blir kär i mina ögob så vafan klagar ja över?!?!?!? fuck you

fast ja vill ju att du ska va här me mig men aldrig mer ha ja sagt. aldrig mer o så får de fan va
vill ju inte ens ha dej så vafan tjuter ja över
fuck you hatar dej

12.16


sitter i skolan och har en kvart kvar tills jag har två timmar turism, om inte mer. skjut mig, säger jag bara...
och mina två kompanioner har lämnat mig, emilia och tovs. screw yah!
men imorrn är jag (antagligen) ledig, så min helg börjar ikväll! känns sjukt gött, må jag säga. sen blir det förgalej hos louise och sen underbar imorgon. fast jag känner inte riktigt peppen... kasst!

sen så är jag galet röd i mitt ena öga (har redan blivit frågad om jag är hög. OM det vore så väl!)
men nu ska jag ner o röka o sen genomlida en lektion. blööö

/c

22.16


ni som känner mig vet att jag har en bristande egenskap att klä mig efter väder. och ja, nu i slutet av november är det kallt. jävligt kallt och kallare kommer det att bli. jag hade då i åtanke att köpa mig en VARM jacka för första gången på typ, tre år. detta höll jag tills jag steg in på h&m igår. och där var den. mitt framför ögonen på mig. denna jacka, denna UNDERBARA korta skinnjacka (fake-skinn givetvis!!!) i biker-modell som jag har letat land och rike efter i ett helt år. jag hade tappat hoppet, men där uppenbarades den. det fanns två stycken kvar, och den ena var i min storlek. och det var löningsdag. jag skulle alltså ha den för vilket pris somhelst. och fem minuter senare traskade jag, nöjd och glad, ut från affären och 500 kr fattigare.

jag har alltså gått och frusit my ass off sen igår. BUT I LOVE IT!

/c

20.01

åh. jag vet att jag har blivit dålig på att blogga men jag har ingenting att skriva om.

nu har jag precis varit nere på ica och köpt godis för en jävla livstid. har redan ångest för att jag måste äta upp det. crap

godis.... vilket konstigt ord.

/c

10.18


jo, men nu sitter jag ju här! i skolan och allt. somnade runt halv sex imorse, och klockan ringde vid sju. häääärligt! men nu sitter jag här, och försend var jag icke!

nu ska jag o tovs snart redovisa ett arbete vi inte har gjort! :)

04.57


köss ma långsamt, god morgon! nu är klockan snart fem och min klocka ringer om två timmar, gött!! känns som om jag är full, eller bakfull. känns ju sådär. well well.

MY BODY IS BROKEN YOURS IS SPENT. carve your name into my arm, instead of stressed o lie here charmed. cause is nothing else to do, every me and every you

/c

02.29


jag har ju lyckats sova bort hela kvällen och nu är jag jättepigg. splended! fan också, hoppades på att vara utvilad och glad inför morgondagen. men icke.
men! jag sover inte ensam inatt. jag har en som just nu sover brevid mig. denna snarkar, sprattlar med benen och vänder och vrider sig hela tiden. men det är faktiskt ganska mysigt att sova sked.
för att göra er besvikna är det inte en ung herre som är den som är den, utan lilla söta ebbsi som just nu har vaknat och viftar på svansen och tittar bedjande med hennes stora bruna ögon. så nu måste jag klappa!

/c

17.58



hm. det är en konstig känsla det här. kanske det är bitterhet? jag tror det.
jag är så trött på att känslan av att vara oduglig. den ligger och gnager där, i magen. fräter som syra & äter upp mig långsamt. det spelar ingen roll om jag för någon enstaka sekund tycker att allt känns "okej". den ligger alltid där och förstör. just känslan av att inte räcka till.

/c

21.20


jag kom precis ihåg en sak från gårdagen.

det var en som sa att han hade gått förbi skolan och hittat en papperslapp. på den lappen stod mitt namn, och han hade lagt den i bröstfickan. för att jag bli så glad när jag tänker på dig, sa han.

åh! sånt gör mig så varm i hjärtat. att det finns fina människor som V!

/C

13.05


söndag.

sjukt dåligt på bloggfronten den här helgen! helt sanslöst.
så jag får väl dra en summering av helgen som gått.

fredag: jag och tova befann oss i Johans lägenhet med öl & vin. där satt vi och hängde, snackade skit och lyssnade på musik och framförallt så DRACK vi. när klockan blivit runt elva trillade det även in (förutom jag, tova, johan & nån johnny) ett gäng med glada och fulla hyltebor och strax därefter tog vi en taxi in till stan och då blev det en sväng på bulls & b&b. kvällen blev inte så lyckad som jag hade tänkt mig, men full blev jag! tog bussen redan vid halv två och sen när jag hoppade av kom det upp allt som hade jag hade förtärt under kvällen... inte så fresh naeh. vaknade alltså upp med en bakfylla utan dess like & en dödslängtan som var för stor för att vara möjlig...

lördag: jag vaknade somsagt upp och mådde inte riktigt så bra som jag borde. det blev häng i sängen ett par timmar för att sedan åka in till stan och käka mcdonald's med min kära kompanion tovs. efter det så tog jag bussen hem igen för att käka ostbågar och kolla på film. Mackan ringde och vi styrde upp med fotografering till ett projekt i skolan på bunkern (skatehallen) och så blev det och det blev ett par snygga bilder iallafall. Tack macksss <3
jag kom hem, svirade om, åkte till Linus & där var peppen ganska låg. Men sen slog klockan elva och jag & flems stack ut på stan och svinade rundor. hookade med annika & catta o sen blev  det BM där jag (till min stora, stora besvikelse) träffade på en specifik ung herre som jag aldrig vill träffa igen, aldrig i hela mitt liv. fyfan. DÖ). men le fick jag göra iallafall, för jag träffade Viktor & Coffe! Vi gick sen till b&b och dansade tills fötterna blödde. När klockan slagit över tre så hade jag redan hookat med Bella & Åsa och min mor var så snäll att vi fick skjuts hem. jag var hemma runt halv fyra och då pratade jag lite med J som är sååå fin! :)

naeh. nu ska jag dö lite.

/c

16.49


hemkommen efter en del rännande på stan & skolan! ikväll hoppas jag på lite galej med tovs :) och imorrn ska jag till bunkern och leka fotograf o fota skejtare. god damn vad dom kommer garva åt mig!!!

annars så är allt ganska bra atm. skulle dock fan inte bli förvånad om den känslor försvinner om en stund....

/c

13.39


FREDAG. weeeiho! ganska gött, faktiskt. och det är fint väder ute, även fast det är skitkallt. well well.
ikväll har jag inga speciella planer men imorron blir det galej !

/c

22.48

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

jag vet. jag har blivit skitkass på uppdateringen här men tiden bara flyger iväg! både bra och dåligt. negativt och positivt. but what can you do about it?
det bästa är ju att imorrn är det fredag! skönt med ledighet så det sjunger om 'et! :) det dumma är bara att peppen är ganska låg atm, men det blir väl att jag hit the dancefloor i helgen iallafall med en alkoholhalt i kroppen som heter duga.. men det är väl ganska okej det med.

i am a one-way motorway, i am the road that drives away and follows you back home. I am the streetlights shining, I am the one you are blinding by and burnin' of and on

/c

13.52


nu sitter jag på psykologin och skriver ett grupparbete om depression. kul ämne, för det vet jag ju inte allt om, eller så.... ännu roligare är ju att det antagligen är ärftligt. crap

/c

23.28


fick precis en stor, härlig klump av svartsjuka i magen. men NEJ, varför då??? inte okej. inte okej.

21.54


jag sitter här med världens psykologitenta och det suger. Jag har än så länge bara gjort första delen om Sara och nu sitter jag och läser igenom Lena B och fattar ingenting. IT SUCKS!

så jag har satt på 8 koppar kaffe som ska hålla mig igång hela natten, om det behövs. som vanligt är jag sämst på att planera och jag förvånar mig inte över att jag har allt kvar dagen innan det ska vara inne. typiskt mig, dumma carro!

dagen har varit allmänt sucky med snålblåst och regn. hatar hösten. funderar starkt på att få mig i koma och vara fördjupen i sömn tills våren är här & allt känns iallafall lite glatt och soligt. men det är ju så jävla långt kvar och inte pallar man vänta. crap.

naeh nu måste jag väl sätta igång och inte ens själva idén på en kommande framtid med en viss person kan göra mig glad! CRAP

/c

02.03


det finns alltid nån som är snyggare, smartare, bättre, coolare och sjukt mycket mer intressantare än vad man själv är. ALLTID. vet inte om man pallar mäta sig vid alla andra som är SÅ mycket mer... hm, åtrovärda? gör ni det?

00.22



egentligen vill jag bara ta svart-vita bilder på mig själv där jag ser ledsen ut, copa ner en massa ledsena låttexter på bdb och emotjuta. men näää. pallar inte. nån hejd får det fan vara på den punkten alltså.

min bror, lilla fredrik, har en flicka i huset! annika, en mycket trevlig brud alltså. nu får du faktiskt kommentera! (hon berättade att hon läser min blogg va, glad jag blev eller) :)

/c

21.20


nu är det kväll och jag borde (och egentligen måste) sätta igång med hemtentan vi har i psykologin. men näää. jag orkar inte. Och sen så börjar jag antagligen falla tillbaka till min gamla ovana att bli "akut sjuk" as known as skolka. så det har jag gjort idag. inte bra, inte bra.

innan, när jag gick hem från bussen, kändes det som om jag fick en hård spark i magen. fan alltså, fan fan fan jag klarar inte det här!!!! jag litar inte på mitt egna omdöme att det går att fixa. paniken kryper sig under huden, ångesten letar sig fram till varenda jävla skrymsle i min kropp. det känns som om jag har SÅ många bollar i luften, och jag tappar alla. och sen vissa stunder så är allt okej, eller iallafall ganska. kontrasterna har blivit sjukt stora. det är svårt att vänja sig vid det

/c

11.54


jfifheghgijfiofgpf
olidligt tråkigt. jag vill hem och sova i min säng, och helst med sällskap däri.

/c

11.29


jag vet att jag gnäller (o egentligen pallar jag inte emotjut & gnäll) men fan vilken jävla dag. vilket jävla skitväder, jag tror jag avlider. kollektivt självmord någon?

/c

10.17


helt galet trött. fyfan. fast det kanske kan bero på att jag somnade runt halv fem imorse. kanonbraaaa!

så jag övervägde starkt på att inte gå upp imorse. när jag vaknade. fast jag tog mig i kragen och åkte till skolan ändå! ångrar mig lite... skit ocksååååå

/c

03.03

okej. ett inlägg till. och det tillägnar jag åsa eriksson, oroshjaerta.blogspot.com, som liksom jag, inte kan sova!

fast sen vad jag ska skriva är ju en annan femma. daaamn! jag vill ha helg! synd och skam är det ju dock att det bara är måndag, eller ah, tisdagmorgon. fuu

/c

01.10

okej. here we go again. jag har inte ett skit att göra så då kan jag lika gärna blogga istället.

det här går så jävla bra! fan, jag är bra. Det är så himla, himla, himla skönt att jag är över det nu. Jag går inte runt och har ont i magen jämt pga av en specifik person. jag slipper bli ledsen när jag fattar gång på gång att jag är sjukt ouppskattad, jag slipper det där. Varför blev det inte såhär tidigare?? Naeh, för att (som jag har skrivit tusen gånger tidigare) känslor och logik funkar inte ihop. Jag kommer nog aldrig låta mig bli behandlad så illa igen, tro mig. det är slut med det. Varför springa runt och vilja ha bekräftelse från någon som man egentligen innerst inne inte tycker om? det kan man undra, det undrar jag med. Men somsagt, nu är det är slut med det. och det känns så jävla bra! :)

Jag kan emellertid inte säga att allt är tippelitoppen. Det mesta känns bara tungt & jobbigt och så fort jag vaknar på morgonen vill jag helst bara somna om och vakna när allt är okej igen.
Snart flyttar jag, btw. tyvärr med mamma och inte själv, men det är en del jag måste fixa innan det kan gå i mål. men det ska gå, det ska och måste.

Man kan ju jämnföra lite hur jag hade det för ett år sen, och det känns ljusår härifrån vill jag lova! Då gick det skitbra i skolan, jag hade världens bästa M som jag älskade och som älskade mig tillbaka, en hel familj som inte hade gått sönder, jag hade ett schysst liv helt enkelt. Nu är det ju tvärtom. Jag har inget av det där kvar. Det är så underligt hur allt kan förändras från att vara så jävla skitbra till så jävla skitdåligt på en så kort tid, varför har det blivit såhär? Jag kan ju säga att jag fortfarande letar efter svaret på den frågan....

/c

00.12

som alla som känner mig säkert vet är ju att jag inte är den mest skarpaste kniven i lådan. eller har alla chipsen i påsen. alla indianerna i kanoten, whatever! jag lyckades somna för typ fyra, fem timmar sen, och vaknade precis. gött. då kan jag ju lätt förvänta mig en sömnlös natt (med eller utan zombieskräck)

jag kollade igenom en "gammal" väns bdb precis. okej, det är inte en gammal vän i den bemärkningen. men en vän som jag kom sjukt nära och som jag absolut kunde kalla en av mina bästa. det är inte speciellt längesedan jag lärde känna denna unga herre, men det smärtar att inte ha samma kontakt längre. Jag har gjorde dumma saker, jag vet det. Jag svek ditt förtroende, och det finns inget som jag ångrar som det. Om jag fick välja mellan dessa två parter som jag kind of slets i mellan, så skulle jag utan tvekan välja dig, L. men jag tror att det är försent nu... förlåt...

och sen är jag bäst och har fixat textningen här på bloggen. way to go

/c

19.08

okej. jag kan lätt säga att jag har fått reda på min stora rädsla här i livet. zombies. JAG VET att det är skitlöjligt, men vafan, hur kul är det egentligen med levande döda som går runt o käkar upp folk? naeh precis. skulle väl inte tro det. Så jag kommer antagligen ligga och skaka och vara skiträdd hela natten, och inte ens våga mig ut för att röka. skit också

16.37

nu är jag hemma! ligger i min säng med datorn i knät. det är varmt och skönt och det behövs i med att jag har sprungit på stan sen tolv. har dock suttit på um i minst tre timmar och nu är jag galet lättad. det är bäst. sen så har jag fått med mig ett par skitsnygga brallor hem, tack pappa. De sitter som en smäck, kan knappt få dom på mig meeen det är stretch så dom kommer antagligen vara baggy om en vecka eller två. but i give a crap, för snygga är dom! (kan tänka sig, storlek 24! jag kan ju säga att det var inga tårar som fälldes i provrummet iallafall! det känns fint. så nu borde jag egentligen springa runt som en idiot här hemma och hitta allt som finns i min garderob som passar till. men nä. det pallar jag fan inte... /c

23.22

jag kommer aldrig att glömma när du stod och höll fast mig. jag var så arg. det är underligt, att så mycket ilska kan få plats i en sån liten kropp som min, sa du. du stod där och höll fast mina fäktande armar så jag inte kunde komma därifrån. du måste sluta fly när problemen kommer för tätt inpå, sa du. jag kände bara hur mina lungor vibrerade och hur gärna jag ville springa därifrån. Jag vet inte hur länge vi stod där, men tillslut blev jag lugn. Jag fick en hand på min bröstkorg. Hela min hand bultar av ditt pickade lilla, lilla fågelhjärta, sa du. åh, kom tillbaka till mig!

21.47

ÅH! nu är mitt internet på min egna bärbara fixat och jag är alldeles överlycklig!! så nu ligger jag här i min säng, men datorn i knät, lyssnar på MIN musik. sjukt gött. jag har saknat dig datorn <3 <3 jag har förövrigt inte gjort ett smack idag. har inte ens varit utanför dörren (om man bortser från åtskilliga rök-pauser) gotta love it. kulkulkul kväll igår! :) /c

03.19

just hemkommen o jag kan konstatera att jag har haft sjukt mycket roligare än vanligt ikväll. trots att halmstad suger & är galet tråkigt så att man bara vill sätta en kula i huvet så har denna lördag varit över förväntningarna. o det är positivt alltså! nu börjar jag klarna upp från fyllan (utan dess like!) o har sjukt ont i huvet. jag kan tillochmed stava rätt, det är bra, o det säger ju inte litet.... och sen sover jag själv inatt. det är också sjukt bra i med att det har gått sådär på den punkten dom senaste helgerna. men nu är det slut me det, finner ingen mening med ett ligg som inte ens duger. pallar inte vaaaa nu ska jag käka galet mycket choklad tills jag spyr o sen somna gött o invänta söndagens återkommande ångest. sov gott allihopa (pusspusspusspusspuss fina du! :) )

22.10

sitter hos kosssan nu va o det är freeesh! 'ivkäll blire utgång o b&b så det sjunger om et!

16.12

varför lyckas jag falla (kanske inte rätta ordet precis, men you get the point) för jack daniels-drickande, kepsbärande, glamrocks-lyssnande, STOR förkärlek för alkhol-drickande killar? men jag gillar det

14.35

heeeeey sitter på fotolektionen nu! åh, jag är så glad! det är så spännande. det är väl så det ska vara hela tiden, right? det tråkiga är ju att det lätt blir till slentrian och den vardagliga tristessen hälsar gärna på. it sucks! ikväll ska jag dricka alkohol. /c

19.09

sjukt bra det här! alldeles pirrig i magen. det här ska nog gå alldeles galant, om jag inte fuckar upp det. brukar ju somsagt göra det, men förhoppningsvis inte den här gången! det är nått som är fel med bloggen, gör hur många nedhoppningar i texten somhelst men det blir inga utan allt jag skriver blir till en hel text! sjukt irriterande! hursomhelst. imorrnkväll hoppas jag på galej (är du på flems?) och sen så har jag kirrat den snyggaste jackan ever som snart slinker ner i min brevlåda alldeles snart... can't wait! nu ska jag springa neråt och äta lite med min (o)trevliga familj! pusspusspusspusspuss /c

13.32

hm. jag hoppas verkligen på det här. det är fruktansvärt långsökt, galet, men jo. hoppas ändå. imorrn är det fredag och det ska bli sjukt skönt! det blir party all night long! (närdulersålerhelavärlden)

23.28

catta. utgång i helgen it is!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

21.37

sitter här i världens finaste lägenhet. jag är alldeles själv och jag har precis poppat popcorn på kastrullen (som poppade över hela köket och sen saltade jag alldeles för mycket) och nu ska jag alldeles strax ut och röka och sen efter det glo på sex and the city hela natten. det här är underbart. men... jag undrar när jag kommer att tycka att det är okej med livet? Det behöver inte vara perfekt, jättebra eller att jag stormtrivs. det duger med ett okej. och alla säger att det kommer kännas bättre snart, att om ett tag så kommer allt kännas okej. men jag är hellre lycklig nu. /c

17.40

varför har jag inte micke nu? saknar det livet. saknar någon som tror på en & någon som visar att man funkar även fast jag för nuläget är förjävlig och alldeles för krävande. saknar någon som cyklar i ösregn klockan fem på morgonen bara för att jag gråter. saknar någon som saknar mig, saknar någon som behöver mig. och framförallt saknar jag någon som vill ha MIG, och bara bara bara mig. och som visar det /c

10.14


tröttheten barrikerar mina ögon. det här kommer aldrig, aldrig att gå. jag somnade imorse klockan halv fem. 04.30. och nu är jag helt slut. efter en natt av tankar & filosoferande och diverse annat så drömde jag sjuka drömmar och vaknade av att jag skrek ett antal gånger. det är ju inte första gången och jag kan väl anta att jag tydligen är jävligt förbannad när jag sover. Så, förflutna och framtida sängkamrater, om ni tydligen är jävla idioter, horor och annat, så menar jag inte det, inte egentligen.

nu när det börjar gå hyffsat bra i skolan, när de flesta inlämningsuppgifter blir inlämnade och proven blir skrivna i tid, börjar det dala. jag pallar inte, orkar inte lägga mer energi på nått jag tycker är sååååååååå tråkigt och känner att det är ingen idé. fuck

/c

23.50


tell me that i'm alright, if you do i'm going to kiss you until the morninglight. kiss you to the morninglight

23.50


tell me that i'm alright, if you do i'm going to kiss you until the morninglight. kiss you to the morninglight

22.49


heeey all.
jag kom plötsligt på, ståendes mitt i ett hällande ösregn utan paraply (blev btw helt dyngsur) att ungdoms mottagningen visst inte har öppen mottagning på tisdagar, utan på måndagar. så det får vänta tills imorgon istället. jag är skitnervös, och för inte tala om livrädd. tänk så blir det så fel??

och sen skulle jag ge mig själv cred för att jag är så jävla, jävla, jävla duktig! det här klarar jag galant. :)

/c

15.27


sitter i skolan och försöker fördriva tiden med lite bloggande, facebook & bdb innan bussen kommer. har precis gjort matteprov och det gick ju, som förväntat, SKITDÅLIGT. hatar matte, hatar hatar hatar!

sen ska jag in till stan och göra minde behagliga saker. kommer alltså sitta på ungd. mottagningen i hundra år för att sedan vara skitnervös och undra hur jag ska göra med resten av mitt liv. palla vara brud. verkligen inte...... :(

/c

11.00


herre min skapare dra mig baklänges på en liten skrinda (jag har för mig att det var j som brukade säga så, men iallafall) vad kaffe är gott!

jag ljög innan att jag inte var hungrig. så macka, kaffe och en liten, liten kaka blev min frukost.
nu ska jag & back ut och ta en cigg, och då kan man ju säga att morgonen är fulländad. fast ännu bättre skulle det ju vara att vakna av att det var någon som andades i nacken på mig, men det är ju lite att be för för mycket.

antingen är det för att jag har gått upp onarturligt mycket i vikt, eller är det för konsumtionen av p-piller som gör att alla mina linnen, t-shirts osv nu har blivit för små. jag hoppas dock att det är för att brösten växer och inte magen.........

/c

10.30

klockan är halv lite drygt halv elva och jag är varken trött, hungrig eller ledsen. det är något som sällan, sällan händer! konstigt.
igår slocknade jag först vid fem och vaknade runt halv sju, var uppe och knatade ett par timmar för att sedan slockna igen runt tio. utvilad då med andra ord! dock så flög jag upp imorse vid fyra och trodde att jag var försenad, för att sedan upptäcka att jag hade ett par timmar kvar av hääärlig sömn. underbart.

nu sitter jag på turismen och gör absolut ingenting. men det brukar ju bli så, så det är ju inget speciellt man bör lägga märke till.... men ändå.
MEN ÅH! Jag har ingenting att skriva. även denna stora mängd sömn är jag alldeles luddig i hela huvudet.... well well.

/c


16.14

nu är jag hemma! och jag är ensam. underbart.

varför hatar man så många? eller har fördommar och tycker rent av illa av folk man aldrig har pratat med eller känner? jag kan ärligt säga att jag många gånger har sagt att jag hatar vissa personer, som jag aldrig har pratat med. varför då? jag vill ju inte att folk som inte ens känner mig ska hata mig enbart för min existens? anledningen för att jag tycker så om specifika människor är för att jag har väldigt lätt att bli avundsjuk, och för att inte tala om svartsjuk! jag känner mig hotad helt enkelt, och det är så jävla löjligt! det blir nog insikt numero 2 idag. att försöka se det goda i alla. det låter väldigt klyschigt, men varför inte ge det ett försök?
tro det eller ej, jag har en good feeling om det här. jag tror att, när jag kommit igenom allt det här jobbiga & all skit som florerar i mitt liv just nu, jag kommer bli en starkare person. klokare helt enkelt. men det är en fruktansvärt läskig väg att gå!
hoppas att jag kommer att klara det, men vad har jag för val?

jag har alltid tyckt att det är skitjobbigt med förändringar, alltid alltid alltid. och inom loppet av en månad har jag fått reda på att jag kommer mista all min trygghet, fått reda på dålig min skolsituation egentligen är och verkligen blivit ordentligt bränd. det är mycket att ta in, tro mig! och jag är så jävla, jävla, jävla rädd, det är helt otroligt. MEN.
om man stänger en dörr (eller flera) öppnas det alltid en ny. och vad är det som säger att förändringar betyder att man öppnar fel dörrar?

/c

10.45


och btw! just nu peppar jag bäst till puss- hemligheter & MGMT i alla dess former. GOTTA LOVE IT!

jag ska ta tag i mig själv och bli en lycklig människa! vill ju inte direkt bli som mamma. typ inte alls.

/c

10.34


i skolan nu, och det är lika grått, lamt och trist somvanligt.
sitter här med datorn och gorillaz i öronen. så det är ganska okej ändå. fast nu är mest pepp på att lite kul ska hända, typ brudhäng gånger tusen. det skulle sitta fint med bra musik, ett golv och cigaretter. vem håller med?

annars så känns allt... okej. eller ah. jag har ont i magen. men det har jag alltid. kan ni tänka er att gå runt med en ständig träningsvärk i magen? jag kan inte riktigt beskriva känslan, men iallafall. jag kan alltid rota i mammas medcinlåda o hitta nått trevligt piller. zoloft, prozac och cipramil ska nog få upp seratoninhalten. underbart.

/c

21.58


ikväll har jag gråtit. jag har gråtit och gråtit och nu är jag alldeles torr i ögonen för att alla tårar har tagit slut. jag har gråtit över allt. för att världen ser ut som den gör, för att mitt liv är som det är och för att jag inte längre är speciellt lycklig.
men nu har jag bestämt mig. jag vet att jag har "bestämt mig" tusentals gånger innan och alla gånger har det gått käpprätt åt helvete men nu, nu så tror jag att det här kommer att hålla.
jag ska inte ägna mig åt att fiska efter saker som egentligen gör mig olycklig, jag ska sluta tänka i gamla banor och vilja ha tillbaka dåtiden, för det förändrar ingenting. sluta kolla bilddagböcker som gör mig ledsen, sluta läsa bloggar som gör att det svider i hela mig. sluta gå runt och leta bekräftelse från alla dess olika håll. och mycket, mycket annat.
nu är det SLUT med det.
jag gör slut, dumpar mitt gamla liv. end of story

/c

-

varför kan jag inte få nå in till dig som hon gör? varför kan, och varför kunde inte du berätta saker för mig, låta mig veta vad som tynger dig, för jag vet att det är något, jag har sett det. jag är inte dum.
varför måste, eller varför var du alltid tvungen att så fort du visade dig sårbar, vända allt upp och ner och taggarna utåt? vad har jag gjort, eller gjorde, som var så fel? jag vill dig bara väl. jag har alltid bara velat dig väl.

jag har läst den där texten femtioelvatusen gånger nu. fan, det gör så jävla ont.
jag kunde inte fylla dig med liv.
jag kunde inte fylla dig med liv
jag kan inte fylla dig med liv

jag hade lungor som räckte till oss båda. jag hade ögon som såg och öron som lyssnade till oss båda. jag hade ben och fötter som kunde springa för oss båda, händer och armar som kunde nå ut för oss båda. men du ville inte ha ett hjärta som pumpade ut liv i våra kroppar, för oss båda. du ville aldrig ha det. och om du ville, så fick jag aldrig veta.
jag fick aldrig hjälpa dig. jag kommer aldrig få hjälpa dig. det gör ont och jag gråter, för att jag vill så gärna. det har nog inte med svallande känslor, passion och sånt som kallas för kärlek att göra, nej. men jag bryr mig om dig, fast jag inte vill. jag vill hata dig, jag hatar nog dig, på ett sätt. men jag vill dig väl. jag vill att du ska vara lycklig...

12.52

söndag.

det är väl nu, just idag, som jag borde gnälla. och HEY, jag har grejer att gnälla över! men det kommer lite senare. först en summering av gårdagen.

vi började, som i fredags, hos kossan fast den här gången ganska segt. blev mest att vi satt kring det lilla bordet vid fönstret och kedjerökte x antal ciggaretter och snackade. efter ltie vindrickande tog vi bussen till mackan som firade sin födelsedag, och det blev som alla andra gånger hos mackan att vi satt ner på golvet och söp och rökte.. jag och  catta lämnade dock det där runt halv ett och traskade in till stan. där blev det asian och valentine, som suuuuger!! trött man blir!
fast sen träffade jag på R och det blev sjukt mycket bättre. :)
sen åkte jag på efterfest hos Tom och tvärdeckade runt fem-snåret imorse, skithärligt. inte.
nu är jag dock hemma och regnet öser ner och det är grått, grått, grått....

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för dig
du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej.....




17.41

hahah, dumma dumma carro. herregud!

men. aldrig, aldrig, aldrig mera du. aldrig

15.12

och just det!
jag fick en fet utskällning imorse vid nio. av min chef.
han blev arg för att jag inte orkade jobba, ett pass som jag inte ens har på mitt schema. det är inte mitt problem att han är så jävla dum i huvet och inte sätter upp fler på schemat. IDIOT
och jag ska inte heller bli tilldelad några pass i framtiden. ÅH NEJ gud vilken förlust.
cp

det här känns ganska okej. från skillnad från felsteg och göra-bort-sig-somfan moments så känns det bra! trodde det skulle kännas värre och se det med blotta ögat, men det gör det inte. kan du så kan jag!!

/c

14.39


hm. jag är påtagligt nyktrare nu än vad jag var när jag skrev det förra inlägget imorse. vilken kväll vilken kväll.
jag förvånar mig själv än en gång hur DUM jag blir och vilka korkade saker jag säger (som jag inte ens menar, och som jag inte ens vill!) och det är sjukt pinsamt nu dagen efter....

men iallafall. träffade en random dude igår, som jag egentligen inte känner. träffat honom har jag gjort, men inte såhär. vi hann prata om djupa grejer UTOMHUS.. det var sjukt kallt, men det var det värt. R :)

ikväll ska vi till sandwich och sen ut, och det blir bra!

(Åsa och kim. hur ofta fattar man dagen efter vad som hände??? :))

/c

04.1

blööö det blir aldrig kul i halmstad. just face it
bara jävligt dumma människor o man gör bort sig o är så jävla dum

MEN
det finns fina personer också. typ som robin (puss!!!!!!!!!) gonna light your fire babyyyyyy
usch jag kommer antagligen ta bort de här inläget imorrn men vafan nu är nu o klockan är fyra.gött
ja har suttit utomhus (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i alldels för många timmar, dock me robin. o de va sjukt nice,fatktiskt. du är söt
pgaa tidiga upstignignar så är ja här nu. hemma. men de är ganska okej de me. fast heslt inte. ajaaaaa

goonatt imorn blir vi ännu fullare!!!!!!!!!!!!!!

14.10


du och jag är inget vidare bra, men jag kan inte säga nej. kanske rent av behöver dig?

14.06


sitter på fotolektionen nu. så himla soft att bara sitta framför datorn och redigera bilder o fixa lite... om det vore såhär på alla mina lektioner!

och vädret är kasst, som vanligt. palla att det är såhär på en fredag! ikväll blir det alkohol, bra sällskap och eventuellt utgång! peppen har dock avtagit en smula pga vädret, men det ordnar nog sig framåt kvällen va ;)

nu ska jag snart in till stan, fixa linser + mobil och sen ska jag och mor åka och kolla på lägenheten. den ligger på furet längst ner mot nissan, så det blir nog bra. sen så är det ju bara för en liten tid framöver så jag behöver ju inte stormtrivas... well well.


23.10


helt slut, helt slut!
har fått låna en systemkamera från skolan idag, och jag är helt IN LOVE! nån fotofantast är jag inte va men hur lätt är det egentligen... well well jag lär väl mig.
vad har jag haft för mig idag då? upp till skolan vid sju-snåret imorse, lika jobbigt as always och kaka på kaka så började min dag med franska som första lektion. merde putain är det enda jag ska säga om den saken...
sen efter skolan blev det en runda på stan med Catta och lite planering för morgondagen och helgen i stora drag, det blir fresh. sen träffa mor, få lite smink o sånt brudtjaffs, fika hos sis och sen lite annat. helt okej dag!

imorrn är jag sjukt pepp o det vi ska röjaaa brudar! :) :) :)

/c

22.43


tiden bara går och man väntar på något, men man vet inte vad.
det är så många pysselbitar som fattas, men man vet inte vilka och de bitar man provar passar inte in.

21.30


jag tror jag DÖR AV TRISTESS! sen så har jag sovit sen halv sju så jag kan ju glömma att kunna sova sen. craap. sen så har mor ett gäng med brudtanter som sitter och för ett jävla liv i vardagsrummet. det enda de pratar om är ÄR DET INTE VARMT HÄR INNE??? DESSA KLIMAKTERIEVÅGORNA ÄR SÅÅÅ JOBBIGA!
sure thing sure thing. så är det säkert.

sen för att göra hela grejen bättre så saknar jag en viss person så sjukt mycket... jag har inte saknat, förut. bara velat ha och längtat. nu saknar jag, det gör jag verkligen...

16.51


hemma.

haft en helt okej dag so far. skrev historiaprov och det gick mycket bättre än förväntat! men ikväll är det en pluggfri dag, måste egentligen sätta igång med matten i med att jag, tyvärr, insjuknade väldigt väldigt fort tio minuter före jag skulle göra det i måndags..... menmen. sen kan jag ju förövrigt nämna, bortsett från förseningen imorse, att jag har varit på varenda lektion hittills denna veckan! WAY TO GO CARRO!
dock blev mitt humör ganska nedstiget när min kära lilla mamma talade om att vi minsann ska ha en massa hitech-prylar i hennes lägenhet, svindyra förståss. samma grej för pappa. men man kan icke hjälpa mig med min månadshyra om jag skulle flytta (och om jag inte får iackorderings-bidrag..) det är väldigt jävla surt. jag blir faktiskt inte lyckligare bara för att jag har en stor platt-tv i mitt rum.

helgen kommer bli fin med utgång och diverse alkohol. det kan bara inte bli bättre än så kära vänner!

/c

11.16


jo, det blev ju ganska sent igår. somnade runt fem, och när jag vaknade imorse så upptäckte jag att klockan var alldeelees för mycket.... kom med andra ord en timma försent. inte bra.
well, well, gympakläder har jag iallafall!

(tack flems för den fina kommentaren i det tidigare inlägget :))

02.59


klockan är  tre och jag kan inte sova.
jag vet inte..... jag vet inte om jag kan fixa det här. det är jobbigare än vad jag trodde det skulle vara.. allt har bara blivit så fel. det räckte med en sak till, och den saken blev lite som en utlösande faktor. pricken över i:et. den sista droppen som fick bägaren att rinna över. alla jobbiga saker som har hänt, stora som små, gör sig alldeles för påträngande och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kan klara av det här. det har bara blivit så mycket.

jag brukar kunna lösa saker och ting. brukar hitta kryphål och tänka positivt i obehagliga sitiuationer. brukar klara mig helskinnad ur problem. eller fly, rättare sagt. men inte nu. allt knasar sig, allt allt allt. skolan går åt helvete, min s.k trygghet och bas går åt helvete, mitt s k "kärleksliv" (fruktansvärt stora sånnahär= "") går åt helvete. vad kan jag göra? vad ska jag göra? jag kan ju inte. allt jag gör är att stöta på återvändsgränder. hela tiden...
inga problem blir till problem. små problem blir stora problem. vad fan ska jag ta mig till?????

buhu, she must be emo! kalla det vad ni vill. ni behöver inte läsa om ni tycker att jag gnäller.

piercing

och just det!
jag har fått jättejätteont i min piercing i bröstvårtan! it's creeping me out.... SÅ om någon som läser är kunnig o vet litegranna om vad som kan vara på tok så SKRIV!

dö hlt dööö

känner för tillfället stor avsky för hallandstrafiken. fick sitta och frysa min lilla rumpa av mig i 35 mins för att bussen var FÖR TIDIG! var på plats fem minuter innan den gick. sen när jag ringde hlt så kunde hon som svarade inte ens kolla var bussen var, jo förresten, åt fel håll. inkompetenta idiot/skitbusshelvete
jag ångrar starkt den gången jag bjöd en busschaffis på cigg och var trevlig och nu sitter jag här och har antagligen fått köldskador över hela kroppen. härligt.

/c

tisdag


well well well.
dåligt med bloggandet igår, sorry. satt i fyra timmar hos sis med en otroligt, fruktansvärt, olidligt svår psykologitenta... om jag behöver skriva fler försvarsmekanismer till Marie w och mamma rut så spyr jag. okej, kanske inte så farligt. men det är inte riktigt min grej, hela konceptet med att plugga....
men likt förbenat ska jag ner om fem mins och sätta igång med historian och medeltiden, och med määäängder av kaffe!

hade förövrigt hela lägenheten för mig själv igår, tror jag svimmade av härlighet. men det är förhoppningsvis inte så långt kvar tills jag får min egna lilla 1:a, om allt går som planerat. jag kan knappt vänta.....

(jag kan också be min kära mentor, rektor, kurator och studievägledare att att dra åt helvete, så fruktansvärt onödigt med en evk så att det finns inte, och sjävklart SOMVANLIGT har jag ingenting att säga till om. men det brukar bli så, så varför fortsätta att ifrågasätta att min egna vilja inte är värd ett skit?)

over and outttt
/c

21.30


klockan är halv tio och jag har inte ens övervägt att öppna min historiabok. way to go!

det är sjuuuukt kallt ute och jag tycker att det är, på något väldigt underligt vis, att det är jättemysigt. vet dock inte varför, det enda som händer är ju att man får isbitar till tår, förkyldningar och att det är oumbärligt att vara utomhus. men ändå. nu ska jag bara hitta någon att kyssa i kylan, och hålla handen med, för det är nog något av det bästa jag vet.
ELLER så sätter jag musik i öronen och tänder en cigg och är själv istället. det brukar funka det med.


waaaaaaaaaaaaaaaa


i hope you had a really bitchin' time

cut the crap. crap the cut

söndag


söndag.

igår var det den lugnaste lördagen på mycket, mycket länge. fylla, dans och svineri blev utbytt till tända ljus, te och fina vänner utanför stan. Det var faktiskt väldigt skönt, även fast hela jag fick en nostalgichock och började tänka alldeles, alldeles för mycket för mitt egna bästa. Hela dealen var väl att komma in i köket där klistermärken från tandläkarbesök prydde hela spisen, heela familjen satt framför tv:en och kollade på film och tja... trygghet. det fick mig att tänka lite på mitt egna hem där inte ens päronen bor ihop längre fastän huset står kvar och inga lägenheter är köpta, att kvällarna framför tv:en på veckodagarna inte längre är lugna utan att det ena skällsordet efter det andra slängs i luften. det är inte så roligt, faktiskt. så ta mig härifrån, är ni snälla, bjud hem mig! allt funkar. vare sig det blir att sova under sängen till massor med mys och film. det är heeelt okej, jag lovar.

fast..... jag har en fin vän som sa till mig för inte så längesen, att om det känns förjävligt just nu, kommer kontrasterna bli så mycket starkare sen och allt kommer kännas bättre, även fast det inte är så bra då heller. jag hoppas på det.

/c


lördag

naeh. lördagmorgon och min hals håller på att torka ut. so guess what happened yesterday?
öl.
att man aldrig lär sig. att man aldrig lär sig! åh jag blir så trött på mig själv.
sen så har jag två prov (varav matte......) och en psykologitenta som ska vara inne på måndag. jag har inte ens öppnat böckerna. jättebra

jag vill kramas

/ c

ejigjotrimhltybgv

fan va ja hatar mig själv de e helt sjukkkkkkkkkt

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan PALLAR FAN INTE DE HÄR ASSÅ JA FÅR KRUPPPPPPPPPPPPP
hopas ja hamnar i koma elr nått o e borta läääämge
fuck of

duuuuddeeee

är hos catta nu va. club ace som gällr vaaaaaaa
o vi ä fulla o goa så det hä bkr fiiiiint dude

sakna dej me de vet du om va


RSS 2.0